Kedimin hareketleri ne anlama geliyor

Muallimekatibe

Kendini sev bacım
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
278
Puanlar
23
1 yaşındaki dişi kedim beni sürekli takip ediyor. Ev içinde sürekli peşimde dolanıyor. Oturduğumda gelir yanıma oturuyor. Bazen sadece bana bakıp yüzümü izliyor. Uyurken yanıma yatıyor. Bazen uyku arasında gözümü açtığımda başımda bekleyip beni izlediğini görüyorum bir an ödüm kopuyor 😂
İlk defa kedi sahiplendim bu hareketleri ne anlama geliyor bilmiyorum ama bana bu kadar yakın olmasına rağmen kucağıma asla gelmiyor. Mesela hemencecik bacağımın dibinde uyuyor onu sessizce dizlerimin üstüne alıyorum ama birdenbire hareketlenip kaçıyor. Acaba bana güvenmediği için mi kucağıma gelmiyor? 🥹

Bazı kediler kucak sevmez o kadar. Başka bir şey olduğunu sanmıyorum size güvenmese yanınızda dolaşmazdı zaten. Sürekli izlediğine ve yanınızda da uyuduğuna göre seviyordur

Sizi sevdiği ve yanınızda güvende hissettiği için yapıyor benim oğluşum da öyle kucağımda asla durmaz ama benim gölgem gibi evin içinde 🥰

Sevgisini gosteriyor baska ne olacak.
Benimkilerde óyle. Pesimde hep takipte her an. ozellikle biri.
Ama sevmeye gelimce, isterlerse sevdirrirler pek hoslanmazlar temeastan, kendileri karar veriyor yani 🤩

Sevgisini gosteriyor baska ne olacak.
Benimkilerde óyle. Pesimde hep takipte her an. ozellikle biri.
Ama sevmeye gelimce, isterlerse sevdirrirler pek hoslanmazlar temeastan, kendileri karar veriyor yani 🤩
Ah sanki biz onları değil, onlar bizi sahiplenmiş gibi davranmaları yok mu 😍😂

1 yaşındaki dişi kedim beni sürekli takip ediyor. Ev içinde sürekli peşimde dolanıyor. Oturduğumda gelir yanıma oturuyor. Bazen sadece bana bakıp yüzümü izliyor. Uyurken yanıma yatıyor. Bazen uyku arasında gözümü açtığımda başımda bekleyip beni izlediğini görüyorum bir an ödüm kopuyor 😂
İlk defa kedi sahiplendim bu hareketleri ne anlama geliyor bilmiyorum ama bana bu kadar yakın olmasına rağmen kucağıma asla gelmiyor. Mesela hemencecik bacağımın dibinde uyuyor onu sessizce dizlerimin üstüne alıyorum ama birdenbire hareketlenip kaçıyor. Acaba bana güvenmediği için mi kucağıma gelmiyor? 🥹
Aslında bacağınızın orada yatarak sizi koruyor. Benim kedim de hep başımda bekler. Pek kucağa alınmayı sevmez ama kendi yerdeyken istediğim kadar sevebilirim.
Gece bazen kafama yatıyor ben de onu anlamıyorum.
Bizi sevdiği için yapıyorlar her şeyi artık böyle düşünüyorum🥺🥰

Back
X