• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimin sağ gözü kısılıyor

User93299493

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2025
3
2
1
24
Merhaba,

2 yaşında British Shorthair kedim var, aşıları tam. Dün geceden beri aralıklı olarak hapşırıyor. Genel hali çok kötü değil ama normalden biraz daha sessiz gibi. Burnunda ya da gözlerinde belirgin bir akıntı yok, iştahı da fena değil.

Veterinere götürmeli miyim yoksa bir-iki gün izleyip mi karar vermeliyim?

Daha önce benzer durum yaşayanlar oldu mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

(Fotoğrafını da ekliyorum. Şimdiden teşekkürler!)

Eklentiler

• f0dd34ad-9f79-4168-901a-b179b24ffeb0.webp
    f0dd34ad-9f79-4168-901a-b179b24ffeb0.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 10
Merhaba şuan durumu nasıl ?
Eğer aşırı iştahsızlık, burun ya da göz akıntısı varsa, hapşırması aralıksız bir kaç gün sürerse veterinere gidin

Eğer aşırı iştahsızlık, burun ya da göz akıntısı varsa, hapşırması aralıksız bir kaç gün sürerse veterinere gidin
sabah korkumla direk veterinere gittim buraya attığım saatlerde gözüne biraz çay sürdüm çapaktan olduğunu düşündüm veterinerin dediği şey sigara dumanından tozdan parfümden etkilenebilir dedi gözünü öyle kısmasında bir problem yok gözündede problem yok dedi dün gece hapşırdığını söyledim üst üste kedim için asist ve başka bir antibiyotik daha verdi sabah akşam kullanmamı söyledi suan gayet sağlıklı ama veterinere götürmeniz her zaman daha yi götürmeden önce pamuğu demlenmiş çaya batırın ve gözüne uygulayın en azından kedinizin gözünü rahatlatsın sonra direk veterinere götürün

Back
X