• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KEDİMİN TIRNAĞI ETİNE BATMIŞ

dml0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
20
Puanlar
48
4 aylık çok hareketli bir kedim var . Geçen gün tırnağının etinin içine girdiğini gördüm fotoğrafta gözüküyor tırnağı . Aynı durumu yaşayanlar var mı nasıl bir tedavi uygulamamız lazım?
IMG20220816142354.webp

Kesmeye korkuyorum daha kötü bişey olur diye
O zaman veterinerinize götürün orda kessinler. Çok uzamış tırnakları zaten kesilmesi lazim.

Veterinere gitmeniz lazım ilk kez böyle bir durum gördüm belki çekilmesi falan gerekir

Veterinere gitmeniz lazım ilk kez böyle bir durum gördüm belki çekilmesi falan gerekir
Bende ilk defa karşılaştım acımıyor da zıplıyor koşuyor belki normal bi şekilde düzelir diye düşündüm

Bende ilk defa karşılaştım acımıyor da zıplıyor koşuyor belki normal bi şekilde düzelir diye düşündüm
Siz gene bir götürün iltihaplanırsa daha sorun olur

4 aylık çok hareketli bir kedim var . Geçen gün tırnağının etinin içine girdiğini gördüm fotoğrafta gözüküyor tırnağı . Aynı durumu yaşayanlar var mı nasıl bir tedavi uygulamamız lazım?Eki Görüntüle 3114451
Size yakın bir veterinere götürün, enfeksiyon kaparsa çok kötü olur.

Veterinere gitmeyi bende biliyorum ama doğal bir yöntemi var mı diye merak ediyorum sadece
Ay ne doğal yöntemi hanımefendi, sorumluluk sahibi olun biraz götürün hayvanı veterinere

Back
X