• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kedimin tüyleri koyun postu gibi oldu

Felicia kuzu etli mama kullanıyordum. (Yavru mamaları hep tavuk etli. kuzu oldugu için onu seçtim) 1 ay önce nd tuna balıklı olanından mama değişimi yaptım. Kızım 8 aylık fakat mama yetişkin kedi için. O zamanda beri kızımın tüyleri sertleşti hergün taramama ragmen açamayacagım kadar karıştı. Artık taratmak da istemiyor çünkü canı yanıyor. Tek yol traş ettirmek gibi. Kızım 8 aylık bu mevsimde traş ettirmemin sakıncası olur mu ? Bir de nd kullananlar mamanızdan memnun musunuz ?
Bu mevsimde trasin bir zararı olmaz bende kedimi 2 hafta önce tras ettirdim tüyleri için somunlu mama tavsiye ederim

Dosya ekle yazıyor aşağıda
20200415_161421.webp

ben kızıma 8 aya kadar orijen verdim çünkü onu çok hasta yaralı bulduk güçlensin diye en iyisini vermek istedim şu an 1 yaşında 9 aydan itibaren de nd ye başladım yavru kedi maması değil geyik etli portakallı yetişkin aması ama sıkıntı olmuyor ama benim kızım tekir sokak kedisi iran kedileri çok hassas diye biliyorum vetinize danışmanızın faydası var bence vitamin vs önerebilir size
bu arada maşallah çok tatlı tüyü kadar ömrü olsun mutlu huzurlu sağlıklı :KK200:

ben kızıma 8 aya kadar orijen verdim çünkü onu çok hasta yaralı bulduk güçlensin diye en iyisini vermek istedim şu an 1 yaşında 9 aydan itibaren de nd ye başladım yavru kedi maması değil geyik etli portakallı yetişkin aması ama sıkıntı olmuyor ama benim kızım tekir sokak kedisi iran kedileri çok hassas diye biliyorum vetinize danışmanızın faydası var bence vitamin vs önerebilir size
bu arada maşallah çok tatlı tüyü kadar ömrü olsun mutlu huzurlu sağlıklı :KK200:
Güzel mesajınız için çok teşekkür ederim. Bütün can dostlarımızın sağlıklı ömürleri olsun inşallah ❤ benim çekincem de o yüzden veteriner her zaman çok hassas bir hayvan yediklerinde çok seçici davranın diyor. Tüyleri de bozulunca aklıma maması geldi. En kısa zamanda inşallah götürebilirim veterinere 😊

yavrulara yetişkin maması verilmemeli
bi zararı yok ama yararlı da değil
yavru mamalarda daha çok besin protein var gelişebilmesi için
yavruya yavru, yetişkine yetişkin, +8 yaşa da yaşlı maması verilmeli
ben somon balıklıyı öneriyorum tüylerini parlattığı kadar da tüy dökümünü azaltıyor
brit care alıyorum ben
tüyleri çok karışmışsa taramasanız bile canını acıtır, hareket ettikçe tüyleri gerilir çekişir yani
tıraş etmek zorunda kalırsanız artık kazak giydirirsiniz havalar ısınacak şurda 2 hafta çok dikkatli olursunuz
geçmiş olsun minişe öpüyorum:KK36:

yavrulara yetişkin maması verilmemeli
bi zararı yok ama yararlı da değil
yavru mamalarda daha çok besin protein var gelişebilmesi için
yavruya yavru, yetişkine yetişkin, +8 yaşa da yaşlı maması verilmeli
ben somon balıklıyı öneriyorum tüylerini parlattığı kadar da tüy dökümünü azaltıyor
brit care alıyorum ben
tüyleri çok karışmışsa taramasanız bile canını acıtır, hareket ettikçe tüyleri gerilir çekişir yani
tıraş etmek zorunda kalırsanız artık kazak giydirirsiniz havalar ısınacak şurda 2 hafta çok dikkatli olursunuz
geçmiş olsun minişe öpüyorum:KK36:
Artık taratmak istemiyor canı yandığı için. Yavru mamaları maalesef çogunlukla tavuklu. Bir tek felicianın kuzu etlisini bulabilmiştim. Daha iyi mama yemesi açısından yetişkine mecbur kaldım. Traş ettirmekten başka çarem kalmadı 😔

Artık taratmak istemiyor canı yandığı için. Yavru mamaları maalesef çogunlukla tavuklu. Bir tek felicianın kuzu etlisini bulabilmiştim. Daha iyi mama yemesi açısından yetişkine mecbur kaldım. Traş ettirmekten başka çarem kalmadı 😔
kaliteli bi marka olduktan sonra tavuktur ettir farketmez merak etmeyin
brit hills ND royalcanin bunlar emin olduğum iyi markalar
diğerleri hakkında bi fikrim yok

kaliteli bi marka olduktan sonra tavuktur ettir farketmez merak etmeyin
brit hills ND royalcanin bunlar emin olduğum iyi markalar
diğerleri hakkında bi fikrim yok
Tavuk alerjisi oldugu için bizim için fark ediyor maalesef. Royal canin in içerik olarak çok da kaliteli oldugunu düşünmüyorum ben nd ye devam edeyim 😊

Back
X