Aynen benımde aklıma o gelmişti ancak gözü etkilemez heraldeGözleri kötü olmasa diyecektim ki arı sokmuş olmasın
Çok teşekkür ederim. Şişen taraftan yemek yiyebiliyor dişi iltihap kapsa o kısmı kullanamazdı heraldeÖncelikle çok geçmiş olsun. Aklıma ilk diş ve alerji geldi... Değişik bir mama yedi mi veya tarihi geçmeye yakın bir besin ?
İlk 2 gün bu kadar kötü değildi geçer diye bekledim , ama daha kötü olduAh kiyamam yavrum benim
Şişen taraftan yemek yiyebiliyor, bende bilemedim ki.. Sanırım veterinere gitmemiz lazım bir sekildeAyyy yavrum yazık ya dişi mi kötü acaba gözüne de vurmuş
O şişen kısımdan çiğneyebiliyor, bilemedim bendeDişlerinde problem olabilir mi?
Kendine hiç yaklaştırmıyor, görünürde bir yara falan yok ancak içini kontrol edemedim hiç. Biçok kez denedim. Sanırım o kısımlar çok hassas,bakmama izin vermedi. Birkaç gün içinde bu hale geldi. Önce hafif şişti sonra gözleri kızardı. Dünden beride böyle. İnşallah vardır bir veteriner,bana yardımcı olur.Yanağına yabancı cisim batıp enfeksiyon geliştirmiş olabilir mi? Ağız içini kontrol ettiniz mi?..bir de diş enfeksiyonu geldi aklıma..bir anda mı gelişti?..tümör olsa yavaş gelişim gösterirdi..hay Allah inşallah veteriner vardır burada da yardımcı olur..
Bencede bi götür ya bi sorun var belli apse olmuş yavrumŞişen taraftan yemek yiyebiliyor, bende bilemedim ki.. Sanırım veterinere gitmemiz lazım bir sekildeDaha da kötü olmadan
Hayır,sadece çok durgun ve hep uyukluyorMiyavlıyor mu acı çeker bir şekilde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?