Kedimin yanağında çıkan şişlik

Agzinda kotu bir koku var mi bir yaklasik baksaniz.Sanki iltihap kapmis gibi hatta gozune bile vurmus.Kiyamam ya

Her iki gözüne sabah akşam üçer damla tobrex damlatın. 5 gün sürecek. Hemen başlayın yoksa gözünü kaybeder.

Yanağı için antibiyotik lazım. Onun için mutlaka veterinere götürün.

Hemen veterinere gitme imkanınız yoksa instagramdan filan veterinerlere yazıp sorun mutlaka bilgi veren olacaktır.Kıyamammm ya inşallah önemli birşey değildir

Sokakta baktığım kedilerden birinde aynı durumu yaşadım. Yüksek ihtimalle arı sokmuş. Tavsiyem veterine götürmeniz yönünde ama hiç imkan yoksa 1 çay kaşığı zeytinyağı ile bir tatlı kaşığı yoğurt yedirin günde iki kez arı sokmasıysa bir günde şişlik inmeye başlar zaten. Vücudundaki zehiri zeytinyağı ile yoğurt temizler.

İlçenizde barınak varsa orada ücretsiz tedavi ettirebilirsiniz. Bir araştırın derim

Çok geçmiş olsuun

Son düzenleme:
Zaman zaman bende sokakta bildiğim kedilerde görüyorum bir müddet sonra o şişlik patlıyor ve iltihap akıyor sonrada düzeliyor orası muhtemelen birşey batmiştır veterinere götürseydin antibiyotik verirdi bence bebek antibiyotiği varsa ver günde bir sefer 2 ml kadar patlamadan kurur belki iltihabı

Gözünün içindeki o beyazliklarin enfeksiyon kaynaklı olduğunu düşünüyorum diste sorun olablr

Ben yazdırabiliyorsanız bebek antibiyotiği alın derim şurup şeklinde oluyor enjektörle gunde bir defa verirsiniz dedigim gibi orası büyük ihtimalle iltihap ve patlayacak patlayınca rahatlıyorlar ve düzeliyor kedicikler geçmiş olsun yavruya

Arkadaşlar mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, yarın bir arkadas vasıtası ile onu bir veterinere götürücem. sorup sorusturdum en guvenli yolu bu olcak. İnşallah geç kalmamışımdır. İyi olur yavrum

Dirayetlidirler kediler.Merak etmeyin.Azro,azitro tarzi bir bebe antibiyotigi verebilir veteriner.Insallah iyilesir tez vakitte.Teshisi tazin lutfen bize de.

alerjik olabilir, böcek türevi bir şey yemiş ya da o tarz bir şey sokmuş olabilir.veterinerden iyi haberlerinizi bekliyoruz.

Kış geldi bizim sokaktakilerde patır patır hasta olmaya başladı,ne güzel bakmış öyle yavrum ya umarım bir an önce düzelir

Tavşanımda kemik gibi sert bir şişlik olmuştu yanağında. Maalesef tümörmüş. Kemik kaynaklı mı apse mi bi elleyebilirsen.. iltihap ise yumuşak oluyor

Muhtemelen öyle oldu

Doğru... Arı veya böcek sokması sonrası olmuş olma ihtimali de var. Veteriner teknikeriyim böyle vakalara denk gelmiştim

Götürdünüz mü? Sonuç nedir?
Evet götürdüm, orası iltihap kapmış o da gözlerine vurmuş. İşin tuhaf tarafı dün sabah bi baktım orası patlamıştı. O şekilde götürdüm hekime. Kendisi patlamıştı yani. Hekim bir merhem verdi ve orayı temiz tutmamı merhemi kullanmamı soyledi. Dişinde bir problem yok dedi. Herhangi bir sebepten iltihap kapmış. Diğer kedilerden birinin tirnak gecirmesi bile iltihap sebebi olabiliyormus.
Şuan durumu çok iyi, orası gidince rahatladı yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…