- 26 Ocak 2018
- 5.475
- 5.349
- 198
Biliyorum şartlar kısıtlı ama lütfen bir veterinere götürün canı acısa bile söyleyemez ki yavrumİlk 2 gün bu kadar kötü değildi geçer diye bekledim , ama daha kötü oldu
Arkadaşlar mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim, yarın bir arkadas vasıtası ile onu bir veterinere götürücem. sorup sorusturdum en guvenli yolu bu olcak. İnşallah geç kalmamışımdır. İyi olur yavrum
Mutlaka haberdar edicem. Tekrardan tesekkur ederımDirayetlidirler kediler.Merak etmeyin.Azro,azitro tarzi bir bebe antibiyotigi verebilir veteriner.Insallah iyilesir tez vakitte.Teshisi tazin lutfen bize de.
Muhtemelen öyle olduÇok teşekkür ederim. Şişen taraftan yemek yiyebiliyor dişi iltihap kapsa o kısmı kullanamazdı heraldeAlerjiyi hiç düşünmemiştim. Ben onlara hep aynı mamadan alıyorum bahçeye kedi evi koydum mama kabını oraya koyuyorm genelde ordan besleniyorlar ekstra bişey vermiyorum ama bazen sokaga çıkıyorlar gezip geliyorlar,acaba ordan bişey yemiş olabilir mi ki?
Doğru... Arı veya böcek sokması sonrası olmuş olma ihtimali de var. Veteriner teknikeriyim böyle vakalara denk gelmiştimUff...ben de aridir diyorum.
Bence internette evcil hayvan forumlarina yazın, Instagram'dan veterinerleri falan aratin,onlara Dm atın...
Bu arada küçük köylerde de veteriner oluyor. Hayvancılık yapıldığı için. Sorun soruşturun,bulursunuz belki
Evet götürdüm, orası iltihap kapmış o da gözlerine vurmuş. İşin tuhaf tarafı dün sabah bi baktım orası patlamıştı. O şekilde götürdüm hekime. Kendisi patlamıştı yani. Hekim bir merhem verdi ve orayı temiz tutmamı merhemi kullanmamı soyledi. Dişinde bir problem yok dedi. Herhangi bir sebepten iltihap kapmış. Diğer kedilerden birinin tirnak gecirmesi bile iltihap sebebi olabiliyormus.Götürdünüz mü? Sonuç nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?