Kedimiz doğuramıyorr

Kedicikk061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2015
3.677
4.277
83
Kızlar siyam cinsi kedimiz annemde kalıyor dünden beri halsiz doğuracak belli ki ama belirtisi yoktu
Sabah annem aradı vajinasından 3 kere baloncuk oluşup patlamış ama bebeklerden haber yok ovalıyorum ama gelen giden yok diyo sürekli annemin yanında durmak istiyor arada ağlıyor bağırıyor bekleyelim mi yoksa veterinere hemen götürsün mü
Ne yapacağımızı bilemedik

Kızlar siyam cinsi kedimiz annemde kalıyor dünden beri halsiz doğuracak belli ki ama belirtisi yoktu
Sabah annem aradı vajinasından 3 kere baloncuk oluşup patlamış ama bebeklerden haber yok ovalıyorum ama gelen giden yok diyo sürekli annemin yanında durmak istiyor arada ağlıyor bağırıyor bekleyelim mi yoksa veterinere hemen götürsün mü
Ayy çok üzüldüm canım ya yazık derdinide anlatamıyor hemen götürün veterinere...

neyine bekliyorsunuz ki götürün veterinere

Şuraya yazana kadar goturseydiniz ya ,çok sinirlendim!!! Ağzı yok dili yok acıyor diyemiyor siz götüreyim mı hemen diye soru cvp yapıyorsunuz !!!!
Biz düşünemiyomuyuz ya ne sinirleniyosunuz biz onu sizden çok düşünürüz merak etmeyin ben evimdeyim kedimiz annemde kalıyor bende olsa zaten durmam.

Biz düşünemiyomuyuz ya ne sinirleniyosunuz biz onu sizden çok düşünürüz merak etmeyin ben evimdeyim kedimiz annemde kalıyor bende olsa zaten durmam.
Soru cvp yapınca ise yaradi tabi kedide iyi oldu zaten çoğunlukta bekleme hemen götür dedi ,duyar kasmayin Allah aşkına ya !!
-kizim kedimiz doguramiyor galiba sancısı var iyi görünmüyor
-anne hemen veterinere gotur!!
Yada dur ben bi kk sorayım
Komiksiniz yani bide hakliymiss gibi cemkirmeyin benimde kedim var hayvanlar konusunda insan konusundan daha hassasim ,insan açım der üstüne karton çeker copu deşer ,kapı çalar ister ,bağırır yalvarır yapar birşeyler ama hayvanlar ağzı var dili yok ne kadar cani yanıyor tahmin bile edilmez anca yalvaran miyavlama ve ciğerleri delen bakış ...!! Sonrada ne sinirleniyonn yaaaağğğ

Soru cvp yapınca ise yaradi tabi kedide iyi oldu zaten çoğunlukta bekleme hemen götür dedi ,duyar kasmayin Allah aşkına ya !!
-kizim kedimiz doguramiyor galiba sancısı var iyi görünmüyor
-anne hemen veterinere gotur!!
Yada dur ben bi kk sorayım
Komiksiniz yani bide hakliymiss gibi cemkirmeyin benimde kedim var hayvanlar konusunda insan konusundan daha hassasim ,insan açım der üstüne karton çeker copu deşer ,kapı çalar ister ,bağırır yalvarır yapar birşeyler ama hayvanlar ağzı var dili yok ne kadar cani yanıyor tahmin bile edilmez anca yalvaran miyavlama ve ciğerleri delen bakış ...!! Sonrada ne sinirleniyonn yaaaağğğ
Hanfendi ilk kez doğum yapıyo yavrum ve normali nedir bilmiyorum burada danışmamın sebebi belki normali budur uzun sürüyordur bunu bilmediğim için soruyorum
Kedimiz aşırı korkan bi hayvan arabaya bindiğinde filan çıldırıyor eğer normalse boşuna hayvanı korkutmayalım dedim
Ben onu evlenmeden 20 kere en ufak şeyde hastaneye götürmüşümdür bunda mı kaçacam götürmekten çemkiren sizsiniz.
Susun lütfen.

İlk doğumuysa biraz zaman alabilir. Hareketliyse sorun yok. Yine de veterinere sorun.

Ben de siyam anasıyım, yavru halleri aklıma geldikçe ağzımın suyu akıyor :nazar:Yavrular sağlıkla doğar inşallah :)

Veterinere ulaşma durumunuz yoksa fazla aydınlık olmayan ,sessiz rahat edebileceği bir yer ayarlarsanız belki biraz daha rahat doğurabilir. Benim köpegimde içeri gelip anneme havlamıştı benimle ilgilen diye. Annem yavrumun vücudunda deprem oluyor sanki demişti.

Veterinere ulaşma durumunuz yoksa fazla aydınlık olmayan ,sessiz rahat edebileceği bir yer ayarlarsanız belki biraz daha rahat doğurabilir. Benim köpegimde içeri gelip anneme havlamıştı benimle ilgilen diye. Annem yavrumun vücudunda deprem oluyor sanki demişti.
Görüştük veterinerle
Bizim minnoşu serbest bıraktık o nereye giderse orayı doğuma hazır hale getirdik şimdi orda yatıyor bakalım

Kanal yoluna bazen giremiyorlar ve bu durumda vet. Mudehalesi olmak zorunda ameliyatla aliniyor yavrular.Insallah yavrularda sikinti olmaz.

Back
X