- 7 Ağustos 2019
- 555
- 2.268
- 113
- Konu Sahibi Minirainer
Alerji testinde hic birsey cikmadi, son olarak yataklar yenilendi ama halen gecmediEv tozu da olabilir alerji testi yaptırın devlet hastaneleri yapıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alerji testinde hic birsey cikmadi, son olarak yataklar yenilendi ama halen gecmediEv tozu da olabilir alerji testi yaptırın devlet hastaneleri yapıyor
Merhaba Hanımlar,
Konuyu nereye açmalıyım bilemedim. Bizim beş yaşında çok sevdiğimiz bir kedimiz var. İki yıldır annem ve babamla yaşıyor. Annem kedimize fazlaca bağlı ve giderek artan alerjik bir durumu var.
Ben kendi düzenime dönebilsem kedimizi yanıma alacağım ama annem kesinlikle kediyi bırakmam diyor. Hastalığın kendi değil kediden ayrılmak benim ömrümü kısaltır, diyor.
Bu konuda sıkıntı yaşayıp da evcil hayvanlarıyla yaşamaya devam eden, doğal ya da tıbbi bir tedavinin faydasını gören, İstanbul, Bursa, Kocaeli civarında iyi bir doktor tanıyan kimse var mıdır, diye merak ediyorum.
Kadıncağız her gece öksürüp, hapşurup duruyor, doktorların verdiği ilaçlar da geçici çözüm oluyor. Hayvan besleyenler için özel elektrik süpürgelerinden aldım ama pek işe yaramadı.![]()
İlk kedimi sahiplendikten 7...8 ay sonra bende alerji başladı ara ara oluyordu sonrası sıklaştı haftada 4...5 defa olmaya başladı hapşırma burun akıntısı gözlerimdem yaş geliyordu.bir süre sonra azalmaya başladı şimdi ayda bir oluyor olmuyor.dr gitmedim burnuma su çekince rahatlatıyor geçiyordu bağışıklık mı kazandım ne gayet iyiyim şuan dört çocuğum var kıl yumaklarımMerhaba Hanımlar,
Konuyu nereye açmalıyım bilemedim. Bizim beş yaşında çok sevdiğimiz bir kedimiz var. İki yıldır annem ve babamla yaşıyor. Annem kedimize fazlaca bağlı ve giderek artan alerjik bir durumu var.
Ben kendi düzenime dönebilsem kedimizi yanıma alacağım ama annem kesinlikle kediyi bırakmam diyor. Hastalığın kendi değil kediden ayrılmak benim ömrümü kısaltır, diyor.
Bu konuda sıkıntı yaşayıp da evcil hayvanlarıyla yaşamaya devam eden, doğal ya da tıbbi bir tedavinin faydasını gören, İstanbul, Bursa, Kocaeli civarında iyi bir doktor tanıyan kimse var mıdır, diye merak ediyorum.
Kadıncağız her gece öksürüp, hapşurup duruyor, doktorların verdiği ilaçlar da geçici çözüm oluyor. Hayvan besleyenler için özel elektrik süpürgelerinden aldım ama pek işe yaramadı.![]()
Bende de hep oluyodu o alerjik aksirma hapsirma kasinma gozlerimin kipkirmizi olup kan canagina donmesi filan sonra hamilelikte dogumdan sonra vs vs surekli kedimle yatarak alistim 4 yildir artik baya azaldi hic de uzak durmam gerektigini soyleyen doktor da olmadi aksine iyi oldugunu soylediler ki o benim 3.evladim canimdan cok seviyorum onuuAnneniz haklı.o kadar sevdiği bir candan ayrılmanın üzüntüsü daha yıpratıcı.bahsettiğiniz durumları eşimde yaşıyordu kedimiz varken ama biz alerji olduğunu kedimizi kaybettikten sonra eşimin tüm sıkıntıları geçince farkettik.önceden farketsekte birşey değişmezdi gerçi.tek aklıma gelen kedilerin traş edilmesine sıcak bakmıyorum ama tüyleri azaltıcağı için belki bir nebze faydalı olur.kedicik içinde traş edilmenin stresi evinden ayrılmaktan daha az yıpratıcı olur..umarım bir çözüm bulabilirsiniz..
Aynen ben de ayni sekilde vucut bagisiklik kazaniyomus bu sekilde daha iyiymis hattaİlk kedimi sahiplendikten 7...8 ay sonra bende alerji başladı ara ara oluyordu sonrası sıklaştı haftada 4...5 defa olmaya başladı hapşırma burun akıntısı gözlerimdem yaş geliyordu.bir süre sonra azalmaya başladı şimdi ayda bir oluyor olmuyor.dr gitmedim burnuma su çekince rahatlatıyor geçiyordu bağışıklık mı kazandım ne gayet iyiyim şuan dört çocuğum var kıl yumaklarım
Annenizin rahatsızlığı kedinin geldiği ilk günden beri mi var?Eşim rahatsızlandığında doktora gitmiştik kediye karşı alerji sonradan oluşmaz Eğer alerji olsa ilk günden belli eder demişti bu yüzden sordumMerhaba Hanımlar,
Sonradan oldu evet. Ama eski iş yerimde bir müdürümüz vardı. Kedileri çok seven ve evinde kedi besleyen biriydi. Adamda 6 yıl sonra alerji çıkmış. Kedinin yakınından geçmiyordu, geçse hapşurmaya başlıyordu. Kendi de hayret ediyordu bu duruma.Annenizin rahatsızlığı kedinin geldiği ilk günden beri mi var?Eşim rahatsızlandığında doktora gitmiştik kediye karşı alerji sonradan oluşmaz Eğer alerji olsa ilk günden belli eder demişti bu yüzden sordum
O zaman değişiklik gösterebiliyor demek.Ayy inşallah bizlerde de sonradan çıkmazSonradan oldu evet. Ama eski iş yerimde bir müdürümüz vardı. Kedileri çok seven ve evinde kedi besleyen biriydi. Adamda 6 yıl sonra alerji çıkmış. Kedinin yakınından geçmiyordu, geçse hapşurmaya başlıyordu. Kendi de hayret ediyordu bu duruma.