kedimiz vefat etti:(

Tesekkur ederim ben kumunu hergun temizliyorum. Gunde 1 kaka 2 cis yapar arada duzeni bozuluyor ekstra dikkat ediyorum kontrol ediyorum nezaman yapacak veya yapti mi diye. Cok tesekkurler.

Allah korusun kuzunuzu. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum ama aklımda hep miniğim. Ben ayrı yaşamama rağmen böyleyim:(

Yeni bir kedi edinin. Acisi oyle hafifliyor. Cok kez tecrube ettim. Gercekten yenisi iyi geliyor.
Alistiginiz bir canlidan ayrilmak cok zordur. Hep gozunuzun onune gelir...

Benim evimde bakılmıyor, başka kediler de var, benim alerjimden ötürü eve alamıyorum sürekli...Diğer kediler de çok harika ama bu bambaşkaydı karakteri , tavırları, davranışları...

Benim evimde bakılmıyor, başka kediler de var, benim alerjimden ötürü eve alamıyorum sürekli...Diğer kediler de çok harika ama bu bambaşkaydı karakteri , tavırları, davranışları...
Baskalarina da vakit ayirin
İnanin hepsi birbirinden farkli canlilar. Hepsinin degisik huylari aliskanliklari var. Mutlaka fark edersiniz. Hicbir kedi birbirine benzemez zaten:KK51:

Baskalarina da vakit ayirin
İnanin hepsi birbirinden farkli canlilar. Hepsinin degisik huylari aliskanliklari var. Mutlaka fark edersiniz. Hicbir kedi birbirine benzemez zaten:KK51:

Öyle tabiki. Hepsi evlat gibi. Bu can benim için farklıydı, çok zor bir zamanımda bana öyle bir moral vermişti ki durumumu anlayıp...Yeri çok ayrıydı bende. Yoksa hepsini çok seviyorum zaten.

Basiniz sagolsun insan evindeki canlar ailemizin parcasi oluyor ve basina bir sey geldiginde mahfoluyoruz. Bizim de kizimiz balkondan dustu mahfolmustuk uzuntuden... Baska bir sehire goturup ameliyat ettirdik.

Başınız sağolsun. Onların da bizim gibi o kadar çok çeşitli hastalıkları var ki hangi birine nasıl önlem alınsın. Beraber yaşamadığınız için unutmak çok daha kolay olacaktır. Daha sabah kızımı hatırlayıp hüzünlenmiştim, neredeyse bir sene olacak.

Back
X