- 30 Ocak 2015
- 289
- 169
- 103
- Konu Sahibi yenidennnnnn
-
Çok saçma . Çık gez, toz ye iç. Adam zaten sizi evde bekliyor olacak. Kaçmıyor ki,7/24 illa koca mı şart? Hem belki o da size özenir zamanla.
siz nasıl başa çıkıyorsunuz pekiAynı biz. Yine senin eşin ev işlerinde yardımcıymış
geçen hafta kavga ettim arkadaşlarıyla çıkıyoruz çıkarsak eeee yeter be diye bagrıyordum en son :)çıkıp amaçsızca gezin mesela. onuda mı istemiyor. yani biriyle buluşma falan bende pek sevmem mesela.
Trip mrip kısır döngü işte
Zamanla bu durum biraz sizin gayretinizle normalleşecek
Bu defa siz eskisi kadar zevk almayacaksınız
Zamanla eşler birbirine benzer kavramı devre girer yani:)))
ben dışarı cıkmayan, bizimle gezmeyen bir eş ile yapamazdım ya gerçekten çok bunaltıcı..
kaç yıllık evlisiniz ?
hiç mi sıkılmıyor bu adam evde yahu ? insan buhran geçirir
çok haklısınız.. eşiniz gerçekten çok tuaf.. yani 3 yılda nasıl değişmez bir insanüç yıl ama hep böleydi ben artık sinir krizi geçiriyorum dün deli gibi sıkıntıdan halılarımı kedilerimi yıkadım en son kendimi attım banyoya
çok haklısınız.. eşiniz gerçekten çok tuaf.. yani 3 yılda nasıl değişmez bir insan
asosyal bir insanla herkes yapamaz .. tamam mükemmel olabilr belki ama
bir kusuru herşeyi götürüyor işte umursamamayı denediniz mi ? siz çıkın gezin dolaşın takılın arkadaşlarınız ile bir süre
bakımlı olun birde ona teklif bile etmeyin.
kendi arkadaşları ile buluşmazmı mesela eşiniz ?
yoksa sadece sizinle mi çıkmıyor tek çıkıyor mu ?
Başlığı görünce adam banyo yapmıyor herhalde dedim..
Evcimen diye tabir edilen biri kendisi. Ben de evde zaman geçirmeyi severim ama onunki abartıymış. Hiç bir şey yapamazsam yürüyüş yapardım çocuktan önce. Artık keyfi gezmeye çok imkanım yok zaten.
Konuşsanız da harekete geçmiyorsa bence söylenmenin anlamı yok. Boşuna. Tek takılın..
O zaman ypaacak birşey yok cok fazla kendi kendinize yeteceksiniz..çıkmaz anacım çıkmaz eline utanmasa örgü alacak o derece evi seviyor bayılıyor bide sallanan berjerimiz var kedileride alıyor kucagına akşama kadar oyun oynuyor o bakımlı baya ama ben onu sollarım o konudada sıkıntı yok adam ev asıgı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?