M
MeDuSa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
-
tşklerropuyorumnanaktançok güzel olmuş cnm güle güle kullan=)))))))
:kedi:saol cnmopuyorumnanaktançok yakılmış zaten güzele ne yakışmaz canım:)
saçımı koyu kestaneye boyamıştım cnm oda siyah olmuştu üstüne sarı yaptım dipler açıldı sapsarı oldu yani kendi saçlarım sonra diğer yerler simsiyah kaldıçok tatlı bi renk olmuş canım normal kumral mı bu siyahtan mı döndün gerçeken??
tşklerrropuyorumnanaktanÇok hoş olmuş canım..
siyahtan daha beğendim canım. çok güzel olmuşsun.
cnm tşk ederim önce opuyorumnanaktangüzel olmuş canım bence, güle güle akıt sırnaşık şey saçın yıprandı mı peki nasıl oldu, ben de siyaha boyamayı düşünüyorum da yerimseniben
öncelikle açıcı ile yapman lazım cnm sonra küllü kumal yaparsan eğer kızıllığını alır bende bundan önce siyaha boyadığımda siyahtan sonra röfle yaptırmıştım hiç kızıl olmamıştıbende saçımı açıcam canım benim saçımda siyah ama kızıllık olursa kapatırmı sence kumral??
saol cnm opuyorumnanaktancok dogal duruyor. kaslarinla ayni renk resmen. cok guzel tutturmussun. gule gule kullankaydirigubbakcemile5
açılır cnm tabiki fakat aynı rengi heryerde yakalamak için açıcıdan sonra istediğin renge boyaman gerekiyo opuyorumnanaktanbenimde uçlarda siyahlık var ama çok koyu değil ben uçlarına açıcı sürsem açılırmı acaba bir fikrin varmı?:gitme: ayrıca çok yakışmış rengi çok güzel...
tşklerropuyorumnanaktançok yakışmış çok doğal duruyo güle güle kullanın
gayet hoş olmuş :)
Çok yakışmış Kedicim.
Güle güle savur saçlarınıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?