- 2 Kasım 2013
- 456
- 50
- 43
- 35
- Konu Sahibi cillibombom
-
Güle güle büyütün :) Yavrucuk ne kadarlık acaba benım kızım yanımda uyur aynı şekılde kapıyı kaptırsak tırmalar girmek ister.Kediler pek sevmez kapalı kapıları merak ederler.^aydan buyukse alın yanınıza korkmayın ezılmez zaten sıkışırsa korur o kendini.Isısrdıgındada yuksek sesle şştt diye alıstırın ona sımdıden.Ama her ısırdıgında yapınki ögrensın ısırmaması gerektıgınıIki hafta once bir kedi edindik. Butum gun beraber oynuyoruz mytfak haric diledigince geziyor evde ama gece yatak odamizin kapisini kapatiyorum cunku esimle hem ezmekten korkuyoruz (aramjzda yatmayi cok seviyor)) hem de bu ara disi ciktigindan cok isiriyo bizi uyandirmasini istemiyoruz ilk geldigi gunler calisma odama yatagini oyuncaklarini koydum gece oraya kapatiyordum sabaha kadar miyavlamiyodu miyavladiginda aciyoduk kapisini yatak odamizin yan odasi oldugu icin kolay duyuluyo sesi . Simdi gece boyu tum odalar haric yatak odamiz haric once biraz miyavliyo kapinin camina patilerini dayiyo falan sonra odasina gidiyo hic cikmiyo biz uyandigimizda cikiyo. Dogru mu yapiyoryz bazi yerlerde kapinizi kapaymayin uyurken yaxiyo ilk kedim oldugu icin deneyimsisiz bizim oldugumuz odada uyumasina izin mi vermeliyiz
Güle güle büyütün :) Yavrucuk ne kadarlık acaba benım kızım yanımda uyur aynı şekılde kapıyı kaptırsak tırmalar girmek ister.Kediler pek sevmez kapalı kapıları merak ederler.^aydan buyukse alın yanınıza korkmayın ezılmez zaten sıkışırsa korur o kendini.Isısrdıgındada yuksek sesle şştt diye alıstırın ona sımdıden.Ama her ısırdıgında yapınki ögrensın ısırmaması gerektıgını
5 aylıksa ezılmesınden korkmayın hiç.İlk aşılar çok öenmli evet ama şanslı bir çocukmuş sizin gibi iyi insanlara rastlamış.Kedilerin ısırma huyu bitek oyundan gelir oynarken falan uyarırsanız yapmayı keser bir süre sonra.5 aylik ama diger sahibi hic bi asisini yaptirmamis mantar sorunu vardi o bitti sukur yeni yeni toparliyo haplarla falan ugrasiyoruz disleri ciksin diye hic 5 aylik gibi degil cok bakimsiz kalmis
Biz de beraber uyuyoruz..
Tabii benim uyku da tedirgin bir uyku oluyor haliyle ama enfes bişey yanak yanağa uyumak..
5 aylıksa ezılmesınden korkmayın hiç.İlk aşılar çok öenmli evet ama şanslı bir çocukmuş sizin gibi iyi insanlara rastlamış.Kedilerin ısırma huyu bitek oyundan gelir oynarken falan uyarırsanız yapmayı keser bir süre sonra.
1/1.5 aylık bir bebek pisi alırsanız çok kolay alışırsınız.. Müptelası olacağınızdan eminim..nasıl özendim yaa
ben dokunamıyorum kedilere nedense
içim gidiyo sevmekten ama alıştıramadım bir türlü kendimi
ooff bilmiyorum yaa1/1.5 aylık bir bebek pisi alırsanız çok kolay alışırsınız.. Müptelası olacağınızdan eminim..
Onu almalısınooff bilmiyorum yaa
sitenin bahçesine yuva yapmış minnoşlar
bi tane grili yavrucuk var bitiyorum ama elleyemiyorum : (
umarım yaaOnu almalısın
Burda ufaklığın fotolarını paylaştığını görür gibiyim..
Herşeyi sorabilirsin..
Al tabii..umarım yaa
alabilirim sevebilirim : /
kardeşimin beş tane kedisi varAl tabii..
Öncelikle bir petshoptan taşıma çantası edin..25 tlye var..
Bebeği taşıma çantasına koy ve hemen veterinere götür.. Orda genel bir kontrol ve yapılacak aşılar uygulanır..
Çantaya kolayca girmesi için içine az bişey yiyecek koyarsın...
Bak yağmur var ve kara kış kapıda.. Senin sıcacık çatının altında yaşayacak.. Melek onlar ve sana da uğur getirecek inan..
Harikasınkardeşimin beş tane kedisi var
geceleri beraber uyuyolar
anlata anlata bitiremiyo, sevgi arsızı abla bunlar diyor
yarın bir bakayım minnakcığa
Iki hafta once bir kedi edindik. Butum gun beraber oynuyoruz mytfak haric diledigince geziyor evde ama gece yatak odamizin kapisini kapatiyorum cunku esimle hem ezmekten korkuyoruz (aramjzda yatmayi cok seviyor)) hem de bu ara disi ciktigindan cok isiriyo bizi uyandirmasini istemiyoruz ilk geldigi gunler calisma odama yatagini oyuncaklarini koydum gece oraya kapatiyordum sabaha kadar miyavlamiyodu miyavladiginda aciyoduk kapisini yatak odamizin yan odasi oldugu icin kolay duyuluyo sesi . Simdi gece boyu tum odalar haric yatak odamiz haric once biraz miyavliyo kapinin camina patilerini dayiyo falan sonra odasina gidiyo hic cikmiyo biz uyandigimizda cikiyo. Dogru mu yapiyoryz bazi yerlerde kapinizi kapaymayin uyurken yaxiyo ilk kedim oldugu icin deneyimsisiz bizim oldugumuz odada uyumasina izin mi vermeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?