kediniz gece sizinle mi uyuyor

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
35
Iki hafta once bir kedi edindik. Butum gun beraber oynuyoruz mytfak haric diledigince geziyor evde ama gece yatak odamizin kapisini kapatiyorum cunku esimle hem ezmekten korkuyoruz (aramjzda yatmayi cok seviyor)) hem de bu ara disi ciktigindan cok isiriyo bizi uyandirmasini istemiyoruz ilk geldigi gunler calisma odama yatagini oyuncaklarini koydum gece oraya kapatiyordum sabaha kadar miyavlamiyodu miyavladiginda aciyoduk kapisini yatak odamizin yan odasi oldugu icin kolay duyuluyo sesi . Simdi gece boyu tum odalar haric yatak odamiz haric once biraz miyavliyo kapinin camina patilerini dayiyo falan sonra odasina gidiyo hic cikmiyo biz uyandigimizda cikiyo. Dogru mu yapiyoryz bazi yerlerde kapinizi kapaymayin uyurken yaxiyo ilk kedim oldugu icin deneyimsisiz bizim oldugumuz odada uyumasina izin mi vermeliyiz

Güle güle büyütün :) Yavrucuk ne kadarlık acaba benım kızım yanımda uyur aynı şekılde kapıyı kaptırsak tırmalar girmek ister.Kediler pek sevmez kapalı kapıları merak ederler.^aydan buyukse alın yanınıza korkmayın ezılmez zaten sıkışırsa korur o kendini.Isısrdıgındada yuksek sesle şştt diye alıstırın ona sımdıden.Ama her ısırdıgında yapınki ögrensın ısırmaması gerektıgını

5 aylik ama diger sahibi hic bi asisini yaptirmamis mantar sorunu vardi o bitti sukur yeni yeni toparliyo haplarla falan ugrasiyoruz disleri ciksin diye hic 5 aylik gibi degil cok bakimsiz kalmis

5 aylik ama diger sahibi hic bi asisini yaptirmamis mantar sorunu vardi o bitti sukur yeni yeni toparliyo haplarla falan ugrasiyoruz disleri ciksin diye hic 5 aylik gibi degil cok bakimsiz kalmis
5 aylıksa ezılmesınden korkmayın hiç.İlk aşılar çok öenmli evet ama şanslı bir çocukmuş sizin gibi iyi insanlara rastlamış.Kedilerin ısırma huyu bitek oyundan gelir oynarken falan uyarırsanız yapmayı keser bir süre sonra.

Biz de beraber uyuyoruz..
Tabii benim uyku da tedirgin bir uyku oluyor haliyle ama enfes bişey yanak yanağa uyumak..

Biz de beraber uyuyoruz..
Tabii benim uyku da tedirgin bir uyku oluyor haliyle ama enfes bişey yanak yanağa uyumak..

Bende bundan sonra kapatmayayim o zaman uyandigimizda kosa kosa uyaniyo hemen kapi sesine normalde evi gezmeyi cok seviyo ama gece hic gezmiyo bi kac isigi acik birakiyoruz gene de gezer belki diye

Bu arada konu disi olacak ama bi sey sormak istiyorum ben ankarada yasiyorum oturdugum bolgeye veteriner hekimimiz uzak kafesinde ego otobusune binebiliyor muyuz evcil hayvanlara dair bi yasak var mi simdiye kadar taksiyle goturdum hep ama her zamanda taksiyle goturemiyorum haliyle

Bazen uyariyoruz ama cadi o kadar sevimli bakiyo ki bazen bi sey demeye kiyamiyorum surekli dugmelerimi falan isiriyo tv izlerken canim acimadigindan bisi demiyorum ona

Eveeettt bizimle yatiyorrr :))) ya esimin sirtina dayanip yatiyor yada benim :))) hatta ustune biraz daha ezecek gibi geldigimde daha hosuna gidiyo sicacik yatiyor :))))))

Evimize geldiğinden beri geceleri yanımda uyuyor :)
Bulduğumda 1 aylık kadardı, ödüm kopuyordu ezeceğim diye ama bi tehlike anında kendisi yer değiştiriyordu zaten :)

Hiç unutmam, bi kere uçuk çıktı dudağımda, gece Şüküfe birden bi ısırdı uçuğumu ama ona rağmen hiç ayırmadım yanımdan :)

Şimdi büyüdü, 2.80 uzanıyo yatağa ben de onu uyandırmamak için nasıl yatacağımı şaşırıyorum resmen :)

Bence alın yanınıza, onlarla uyumak ayrı bir mutluluk

Benim pisimde benimle uyur, kapıyı açmadığımda bağırır durur, illa girmek isterr.. Bence de alın koynunuza hiç bişeycik olmaz.

nasıl özendim yaa
ben dokunamıyorum kedilere nedense
içim gidiyo sevmekten ama alıştıramadım bir türlü kendimi
1/1.5 aylık bir bebek pisi alırsanız çok kolay alışırsınız.. Müptelası olacağınızdan eminim..

ooff bilmiyorum yaa
sitenin bahçesine yuva yapmış minnoşlar
bi tane grili yavrucuk var bitiyorum ama elleyemiyorum : (
Onu almalısın
Burda ufaklığın fotolarını paylaştığını görür gibiyim..
Herşeyi sorabilirsin..

umarım yaa
alabilirim sevebilirim : /
Al tabii..
Öncelikle bir petshoptan taşıma çantası edin..25 tlye var..
Bebeği taşıma çantasına koy ve hemen veterinere götür.. Orda genel bir kontrol ve yapılacak aşılar uygulanır..
Çantaya kolayca girmesi için içine az bişey yiyecek koyarsın...
Bak yağmur var ve kara kış kapıda.. Senin sıcacık çatının altında yaşayacak.. Melek onlar ve sana da uğur getirecek inan..

yavruyken ben yanımda yatırmazdım geceleri ezerim falan o vicdan azabıyla ölürüm zaten cesaret edemedim , gerçi büyüyünce de yatırmadım ozamanda ezebilirm deli yatıyorum , bence riske atmayın çocuklarıda ayrı odasında yatırıyoruz bence kedilerde alışmasın ayrı yatsınlar.

kardeşimin beş tane kedisi var
geceleri beraber uyuyolar
anlata anlata bitiremiyo, sevgi arsızı abla bunlar diyor
yarın bir bakayım minnakcığa

Evet benimle yatıyor oğlum yapışık ikiizim gibidir kapıyu kapatma lüksüm yok ciyak ciyak miyavlar 1,5 yaşında kuzucuğum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…