Kedisi evden kaçıp bulan veya dönen kedisi olan var mı ?

mermad-

👑
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
1.640
1.046
83
Nasıl döndüler ne yaptınız ne kadar sürede döndüler lütfen anlatabilir misiniz ?

kedi kisir miydi? benim gecmis yıllardaki kedim kasla goz arasında evden kacmisti, sonra karninda bebeğiyle geri gelmisti. insallah sizinki de döner. mahalleliye ozellikle bakkala, site gorevlsine falan söyleyin.
cipi varsa ve ev kedisi oldugu belliyse insallah iyi bir insan alir veterinere götürür de size ulasirlar

Benim bir kedim evden kaçtı, 12-13 saat sonra gece saat 02.00de kendi kendine geri döndü. O sırada aramadığım yer almadı, en son sokaktaki çöp konteynerlerinde ölüsünü bile aradım, çok kötüydüm. Bir de yıllar önce annemin kedisi kayboldu. Bahçeye çıkıp gelen bir kediydi. 10gün sonra kedi kendi kendine döndü ama çok sonradan öğrendik ki meğer bir komşu almış onu arabayla uzak bir yere atmış. Oradan kedi kendi kendine 10 günde evin yolunu bulmuş gelmiş geri. Bu arada kediniz kısır mı? Eğer değilse çiftleşmek için kaçmış olabilir ve eğer kısırlaştırmazsanız tekrar kaçar. İnşallah bulursunuz.

Nasıl döndüler ne yaptınız ne kadar sürede döndüler lütfen anlatabilir misiniz ?
Bizim kedi her gelmesinde hamile geldi bekarken şimdi ananemin ev kedi cennetti arada kaçanlar oluyor onlarda hamile geliyor neyse ki köy yeri ege de bahcede evde rahat kediler

Komşunuz ne haddine sizin kedinizi oha hesap sordunuz inşallah

Yıllar sonra öğrendik, kapıcının karısı söyledi. o söylediği zaman annem vefat etmişti ben de kediyi yanıma almıştım zaten ve o komşu ile bir daha konuşmadım.
Ne cani pislik insanlar var hayvan ne yaptı sana yahu götürüp attın acayip sinirlendim şuan vallahi bu ülkede yaşamak başlı başına stres alip basimizi marsa yerlesebilsek keşke

Dua et canım benim ki birkere aşağı caddeye açılan yola girdi köpekten kaçarken ve o yoldan da bizim eve gelmek için dolmuşa biniliyor düşün..Öyle dua ettim ki akşam saatiydi bir de. Geliverdi çok şükür Yaa bir de ben şöyle birşey yapmıştım birkeresinde pusetiyle mahalleyi dolaştırdım evin yolunu öğrettim önce. Sonra yazın bir kere gitti ben de onu mahallede aramaya çıkarken kendi parfümümü bolca üstüme sıktım dolandım biraz eve geldim. Kokumu alsın gelsin diye sonra bi baktım geldi

6 gun sonra geldi, birinin garajinda kaldigini dusunuyoruz, her yere ilan verdik ama kimse donus yapmamisti, geldiginde zayifti ama tertemizdi. Giderken kilolu oldugu icin zayiflamasiki pek umursamadik, 1 haftada eski kilosuna geri dondu.

Dişi kedim kaçtı ve yaklaşık 36 saat sonra geri döndü. Apartman kapısının önüne kum kabını ve mamasını koymuştum. Sokak kedileri bir şekilde evine getirmiş. Bu işin kesin çözümü her pencereye tel ve airtag tasma. Yoksa kafayı yiyorsunuz.

Kısır değildi,kısırlaştırılmasıda imkansıza yakındı zaten ben de kıyamıyordum ölür diye korkuyordum.Veterinere bile götüremezdik çok sinirliydi sevilmesine bile izin vermezdi annemde yaşıyordu zaten ama benim ilk kedimdi aklım onda iki haftadır gelmiyor.. Sizin kediniz ne kadar sürede döndü ?

Benim kv'nin kedisi 3-4 ayda bir kaybolur, genelde yan apartmanlardan birinin bodrumundan cikar. Apartmanlara giriyor sonrada cikamiyorlar.

Bizimkide öyleydi kaçardı ama bahçenin önünde gezerdi 5-6 saat sonra geri dönerdi bu sefer gitti ama asla bulamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…