Kedisi ile uçak yolculuğu yapan var mı?

RenklerinIcinde

Sky is the limit ✌
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
1.331
1.572
133
Merhaba
Havayolu şirketi taşıma kutusu için 55x40x20 diye bir ölçü veriyor. Bizim taşıma kutusu 47x30x28
İletişim merkzini aradım, biz burdan teyit edemeyiz dediler. Havalimanına gidince olmaz derlerse diye endişe ediyorum. Zaten istenilen ölçülere uyan taşıma kutusu da yok piyasada. Hepsi birkaç cm büyük.
Var mı tecrübesi olan : (

Defalarca kedimle uçtum. Taşıma kutumuzun ebatlarını ölçmedim, hepsi tip olarak birbirine benziyor zaten. Hiçbir havayolu da tutup ölçmeye kalkmadı. Bir resmini koyabilir misiniz kutunun?

ben de biraz büyük ölçüde taşıdım defalarca hiç sorun olmamıştı . önceden randevusunu yapın mutlaka . havaalanına gidince de ekstra bir ücret karşılığı bilet satın alıyorsunuz. sizin ölçüler sıkıntılı değil . bir sorun olcağını sanmıyorum.

Onemli olan kilosu diye biliyorum ben. 3 aylik kopegimi kedi tasiyicisiyla goturmustum ben de. Kilosu 6yi asarsa almiyorlar bir de bizden biraz uyusmus olmasini istemislerdi veterinerden sakinlestirici bir jel vermistik bizim ufaklığa.

Çok teşekkürler. Biz rezervasyon yaptırdık kedimiz için.
İşi sağlama almak için havalimanına gidip, görüşecegim önceden
Paranoya yaptım yahu....

Onemli olan kilosu diye biliyorum ben. 3 aylik kopegimi kedi tasiyicisiyla goturmustum ben de. Kilosu 6yi asarsa almiyorlar bir de bizden biraz uyusmus olmasini istemislerdi veterinerden sakinlestirici bir jel vermistik bizim ufaklığa.
Pegasus maksimum 8 kg kabul ediyor. Veterinerimiz de sakinlestiriciye gerek yok dedi.
İnternette biraz bakindim çoğu kişi sizin gibi ifade etmiş. Kimse taşıma kutusunu ölçmüyor. Önemli olan kilo demişler.
Evde tarttık, tam 6 kg geliyor.
Uçuş günü sorun çıkma ihtimalini sıfıra indirmek için yarın havalimanına gidip görüşmeyi bile düşünüyorum.
Teşekkürler cevabınız için

Eklentiler

• 20160629_182527.webp
    14 KB · Görüntüleme: 149
Çok teşekkürler. Biz rezervasyon yaptırdık kedimiz için.
İşi sağlama almak için havalimanına gidip, görüşecegim önceden
Paranoya yaptım yahu....
şimdi siz yapmazsınız ama olur ya yazayım gidip ölçülere uymuyor sorun olacak mı deyip ölçtürtmeyin . normalde hiç ölçmediler benim kedimin kutusunu. durduk yere kendinize iş çıkarmayın da

ben bez çantalar ile götürmüştüm hem de 3 4 defa hic sorun cıkmadı
ama görselde ki kafes zaten en uygun olanı boyutlarını ölcmuyorlar bile ki benim ki kafes bile değildi pet için bez tasıma cantaydı
Öyle mi dersiniz
Siz buna benzer bir taşıma kutusu kullandınız mı uçuş esnasında?

Canim tasia kabindan kasitlari box oluyor. Ve kucuk irklar icin boyutu zaten standart. Aşı karnesi yaninizda bulunsun. Boxla beraber kilo basina belli bir ucret aliniyor ve ucakta sizinle beraber gidiyor

ben bez çantalar ile götürmüştüm hem de 3 4 defa hic sorun cıkmadı
ama görselde ki kafes zaten en uygun olanı boyutlarını ölcmuyorlar bile ki benim ki kafes bile değildi pet için bez tasıma cantaydı
İnşallah bize de sorun çıkarmazlar
Teşekkürler vakit ayırıp cevap verdiğiniz için

pegasus kaç kg ya kadar ucret almıyor ? benımmde 3 aylık kedım varda. birde kedının sağlık karnesı ya da ası karnesı olması sart mı ?

pegasus kaç kg ya kadar ucret almıyor ? benımmde 3 aylık kedım varda. birde kedının sağlık karnesı ya da ası karnesı olması sart mı ?
Karne sart onsuz binemezsiniz. Zaten check in sirasinda soruyorlar karneyi alabilir miyim diye bir fotokopisi aliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…