- 6 Nisan 2015
- 1.331
- 1.572
- 133
- Konu Sahibi RenklerinIcinde
-
Defalarca kedimle uçtum. Taşıma kutumuzun ebatlarını ölçmedim, hepsi tip olarak birbirine benziyor zaten. Hiçbir havayolu da tutup ölçmeye kalkmadı. Bir resmini koyabilir misiniz kutunun?Merhaba
Havayolu şirketi taşıma kutusu için 55x40x20 diye bir ölçü veriyor. Bizim taşıma kutusu 47x30x28
İletişim merkzini aradım, biz burdan teyit edemeyiz dediler. Havalimanına gidince olmaz derlerse diye endişe ediyorum. Zaten istenilen ölçülere uyan taşıma kutusu da yok piyasada. Hepsi birkaç cm büyük.
Var mı tecrübesi olan : (
ben de biraz büyük ölçüde taşıdım defalarca hiç sorun olmamıştı . önceden randevusunu yapın mutlaka . havaalanına gidince de ekstra bir ücret karşılığı bilet satın alıyorsunuz. sizin ölçüler sıkıntılı değil . bir sorun olcağını sanmıyorum.Merhaba
Havayolu şirketi taşıma kutusu için 55x40x20 diye bir ölçü veriyor. Bizim taşıma kutusu 47x30x28
İletişim merkzini aradım, biz burdan teyit edemeyiz dediler. Havalimanına gidince olmaz derlerse diye endişe ediyorum. Zaten istenilen ölçülere uyan taşıma kutusu da yok piyasada. Hepsi birkaç cm büyük.
Var mı tecrübesi olan : (
Bizimkinin 2 ölçüsü standart ölçüden düşük, ama 20 cm olması gereken ölçü 28 cm. O yüzden endiselendimO maximum ölçü. Sizinki daha küçük olduğu için problem olmaz.
Çok teşekkürler. Biz rezervasyon yaptırdık kedimiz için.ben de biraz büyük ölçüde taşıdım defalarca hiç sorun olmamıştı . önceden randevusunu yapın mutlaka . havaalanına gidince de ekstra bir ücret karşılığı bilet satın alıyorsunuz. sizin ölçüler sıkıntılı değil . bir sorun olcağını sanmıyorum.
Pegasus maksimum 8 kg kabul ediyor. Veterinerimiz de sakinlestiriciye gerek yok dedi.Onemli olan kilosu diye biliyorum ben. 3 aylik kopegimi kedi tasiyicisiyla goturmustum ben de. Kilosu 6yi asarsa almiyorlar bir de bizden biraz uyusmus olmasini istemislerdi veterinerden sakinlestirici bir jel vermistik bizim ufaklığa.
Defalarca kedimle
MerhabaDefalarca kedimle uçtum. Taşıma kutumuzun ebatlarını ölçmedim, hepsi tip olarak birbirine benziyor zaten. Hiçbir havayolu da tutup ölçmeye kalkmadı. Bir resmini koyabilir misiniz kutunun?
şimdi siz yapmazsınız ama olur ya yazayım gidip ölçülere uymuyor sorun olacak mı deyip ölçtürtmeyin . normalde hiç ölçmediler benim kedimin kutusunu. durduk yere kendinize iş çıkarmayın daÇok teşekkürler. Biz rezervasyon yaptırdık kedimiz için.
İşi sağlama almak için havalimanına gidip, görüşecegim önceden
Paranoya yaptım yahu....
kullanabilirsiniz hic sorun değilMerhaba
Evet ya çok haklısınız
şimdi siz yapmazsınız ama olur ya yazayım gidip ölçülere uymuyor sorun olacak mı deyip ölçtürtmeyin . normalde hiç ölçmediler benim kedimin kutusunu. durduk yere kendinize iş çıkarmayın da
Öyle mi dersinizkullanabilirsiniz hic sorun değil
Öyle mi dersiniz
Siz buna benzer bir taşıma kutusu kullandınız mı uçuş esnasında?
O da sizi öpüyor ablası:)O kediyi yerim ben:) kutusuyla beraber 6kg asmamali sakın bagaja vermeyin
İnşallah bize de sorun çıkarmazlarben bez çantalar ile götürmüştüm hem de 3 4 defa hic sorun cıkmadı
ama görselde ki kafes zaten en uygun olanı boyutlarını ölcmuyorlar bile ki benim ki kafes bile değildi pet için bez tasıma cantaydı
Karne sart onsuz binemezsiniz. Zaten check in sirasinda soruyorlar karneyi alabilir miyim diye bir fotokopisi aliniyor.pegasus kaç kg ya kadar ucret almıyor ? benımmde 3 aylık kedım varda. birde kedının sağlık karnesı ya da ası karnesı olması sart mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?