Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taranmayı pek sevmiyor onun için uzun zamnadır tarayamadımVeterinere götürün öncelikle neden tüy döküyor sebebini öğrenın .
Yani şey gibi düşünmeyin hayvandır döker demeyin
Mevsimsel Tüy Değişimi İlkbahar ve sonbaharda normaldir.
Beslenme Yetersizliği Kalitesiz mama, vitamin eksiklikleri tüy dökümünü artırır.Stres Ortam değişikliği, yeni bir kişi ya da hayvan,
Alerji Mama, temizlik ürünleri, polen gibi çevresel faktörlere karşı alerjisi olabilir.Parazit / Mantar / Deri Hastalıkları Özellikle bölgesel dökülmeler varsa mutlaka veterinere goturulmeli Yetersiz Tarama ve Temizlik
Düzenli taranmayan kediler daha çok döker. Hormonal Dengesizlikler veya Hastalıklar
Tiroid sorunları, deri hastalıkları gibi durumlar da neden olabilir.
Siz bir vitamin kullanıyor musunuzBizimkiler de aşırı döküyor. Sıcaktandır
Evet veriyorummalt veriyor musunuz
Reflex kısırlaştırılmış mama kullanıyorum. Sizce nasılmevsim gecişi, stres veya kalitesiz mama secimi olabilir. benim kedim stres yüzünden çok döker ev değiştirdiğimizde, evin şeklini dahi değiştirdiğimizde
onun dısında sevmese de taramak zorundasınjz çünkü o bebiş tüylerini yutuyor. ben kedimi 1 hafta taramadım, her gün tüy kusmaya başladı
bir de veterinize danısarak tüy dökülmesi için etkili bir mamaya gecin.
Reflex kısırlaştırılmış mama kullanıyorum nasıl sizce. Evet çok sıcak havalarmamasini kaliteli almaniz gerekiyor ucuz mamalar tüy dokulmesine sebep oluyor veterinerimiz oyle demisti mevsim gecislerinde de oluyor bu zaten bi de bu sene ayri bi sicak var sanki o yuzden de dokuyor olabilir vitamin onerisi icin veterinerinize danismaniz daha iyi olur
kötü bir marka ucuz içerikli...tüy dökümü mamaya da bağlanır zaten mevsimsel olarak şuan dökümdeler mama kalitesi de yanına eklenince mis..Reflex kısırlaştırılmış mama kullanıyorum. Sizce nasıl
Hangi mamayı önerirsinizkötü bir marka ucuz içerikli...tüy dökümü mamaya da bağlanır zaten mevsimsel olarak şuan dökümdeler mama kalitesi de yanına eklenince mis..
biz bebekliğinden beri veteriner tavsiyesi ile royal canin kullanıyoruz.Reflex kısırlaştırılmış mama kullanıyorum. Sizce nasıl
veterinere danışmadan buradan ya da internetten kafanıza göre bir şey vermeyin…Kedim baya tüy dökmeye başladı. Tüy sağlığı için tüy dökmeyi önleyici bir vitamin hap önerebileceğiniz bişey var mı?![]()
Çok teşekkürlerBenim kedim hep çok tüy döküyo ama bu aralar çok fazla artmıştı geçenlerde rutin vet kontrolüne götürdüğümde veterinerinin bu aylarda tüy dökmesinin artmasının normal olduğunu söyledi. Mamayı değiştirmenizi öneririm. Ben n&d somonlu kısırlaştırılmış kedilere özel olanı kullanıyorum memnunum ama yakın zamanda acana yada orijene geçmeyi planlıyorum bu saydıklarım oldukça kaliteli mamalar onun dışında daha orta fiyatlı britcare önerebilirim.