Selamlar herkese. Sabah sabah gözümü icra dosyası ile açtım canım çok sıkıldı. Kefili olduğum kişi beraber iş yaptığım bi arkadaşımdı. Kapaticam demisti ödememiş iyice faize binmiş. Avm icrası bu, avukatta beni sıkıştırıyor 3 gün içinde kefil ödemeli, yoksa haciz gelir diye. Pandemide neyin haczi Allah askina zaten insanlar iş bulamıyor bu nasıl psikolojik baskıdır . Ailemle aram açılacak. Arkadasimi arayıp sert bi sekilde konuştum o da gayet rahat ve sakin ben 1 ay içerisinde öderim diyor Halâ. Sizce ne yapmalıyım ? Kefile haciz memurları gelir mi??
Kefile de geliyor icra dosyası diye biliyorum. Benim eşim arkadaşının taahhüdüne kefil olmustu , arkadaşı ödemeyince eşime 3 ay tazyik hapis cezası çıkmıştı. Siz taahhüd falan imzalamayın sakın. Evinize gelse icra memuru ancak 2 adet olan eşyalardan alabilir . Örneğin 2 televizyon varsa bir tanesini alabilir.Selamlar herkese. Sabah sabah gözümü icra dosyası ile açtım canım çok sıkıldı. Kefili olduğum kişi beraber iş yaptığım bi arkadaşımdı. Kapaticam demisti ödememiş iyice faize binmiş. Avm icrası bu, avukatta beni sıkıştırıyor 3 gün içinde kefil ödemeli, yoksa haciz gelir diye. Pandemide neyin haczi Allah askina zaten insanlar iş bulamıyor bu nasıl psikolojik baskıdır . Ailemle aram açılacak. Arkadasimi arayıp sert bi sekilde konuştum o da gayet rahat ve sakin ben 1 ay içerisinde öderim diyor Halâ. Sizce ne yapmalıyım ? Kefile haciz memurları gelir mi??
11 milyar olmuş benim ödemem mümkün değil maalesef. Arkadaşımda cok rahat ben bunalıma girdimkefil, borçtan müteselsilen, yani aynı borçlu gibi ve borçlu kadar sorumludur. dolayısıyla yasal prosedür ne ise o yürütülecektir.
borçlu olan kişi ile iletişime geçip, haciz memurlarına fırsat vermeden borcun ödenmesini sağlayın veya çok çok büyük bir meblağ değilse siz ödeyin. zira icra kaydı sizin kişisel sicilinize kadar işlenir.
tebligat geldi mi size?Selamlar herkese. Sabah sabah gözümü icra dosyası ile açtım canım çok sıkıldı. Kefili olduğum kişi beraber iş yaptığım bi arkadaşımdı. Kapaticam demisti ödememiş iyice faize binmiş. Avm icrası bu, avukatta beni sıkıştırıyor 3 gün içinde kefil ödemeli, yoksa haciz gelir diye. Pandemide neyin haczi Allah askina zaten insanlar iş bulamıyor bu nasıl psikolojik baskıdır . Ailemle aram açılacak. Arkadasimi arayıp sert bi sekilde konuştum o da gayet rahat ve sakin ben 1 ay içerisinde öderim diyor Halâ. Sizce ne yapmalıyım ? Kefile haciz memurları gelir mi??
Bu süreçte gelmemeleri gerekiyor mu okadar kolay mı yaniKefile de geliyor icra dosyası diye biliyorum. Benim eşim arkadaşının taahhüdüne kefil olmustu , arkadaşı ödemeyince eşime 3 ay tazyik hapis cezası çıkmıştı. Siz taahhüd falan imzalamayın sakın. Evinize gelse icra memuru ancak 2 adet olan eşyalardan alabilir . Örneğin 2 televizyon varsa bir tanesini alabilir.
Sagolun sizedeBen cook cektim kefillikten.Allah kolaylik versin.
Pandemi dolayısıyla icra dosyalarında erteleme var mi bilmiyorum. Bi arastırın isterseniz.Bu süreçte gelmemeleri gerekiyor mu okadar kolay mı yani
Geldi ama şu tarihte ödenmezse diye bir ibare yoktebligat geldi mi size?
ihtarname gibi olmadığı için yazmaz ama 7 gün içinde itiraz edilirse dosya durdurulur ... Tabii o da çözüm değil , süreç uzar sadece , karşı taraf bu kez itirazın iptali davası açar. Sizdeki ödeme emrinde takip çıkış rakamı nedir ? Bir de ne iş yapıyorsunuz?Geldi ama şu tarihte ödenmezse diye bir ibare yok
Sizce pandemi surecini onemsiyorlwr mi? Onemseseler hayat bu kadar pahalannaz herhalde dimi?Bu süreçte gelmemeleri gerekiyor mu okadar kolay mı yani
Geldi ama şu tarihte ödenmezse diye bir ibare yok
Eski bankacı olarak cevap vereyim.. kanuna göre önce borçluya gider haciz ..borçludan tahsil edilemezse size yani kefile gelir.Selamlar herkese. Sabah sabah gözümü icra dosyası ile açtım canım çok sıkıldı. Kefili olduğum kişi beraber iş yaptığım bi arkadaşımdı. Kapaticam demisti ödememiş iyice faize binmiş. Avm icrası bu, avukatta beni sıkıştırıyor 3 gün içinde kefil ödemeli, yoksa haciz gelir diye. Pandemide neyin haczi Allah askina zaten insanlar iş bulamıyor bu nasıl psikolojik baskıdır . Ailemle aram açılacak. Arkadasimi arayıp sert bi sekilde konuştum o da gayet rahat ve sakin ben 1 ay içerisinde öderim diyor Halâ. Sizce ne yapmalıyım ? Kefile haciz memurları gelir mi??
Avukattan geldi görüşmeye çağırma tebligatı yani parayı ödeyin diye baskı tebligatı. Telefon borcu degil beyaz eşyatebligat mı yani X ili ya da X ilçesi icra dairesinden mi avukattan yazı mı
yani tebligat geldi ise altında kocaman yazı olur
itiraz süresi olur
ne şekilde dava açılır buna dair açıklama olur vs vs
aynı zamanda hem sizin hem asıl borçlunun adı olur
icra müdürünün imzası olur
borcun dayanağı yazar
11000 TL ne borcu telefon falan mı aldı
senet var mı
Gelir. Bu sebeple boşanan bi tanıdığım var. Adam birine kefil olmuş. O da borcunu ödememiş. Borç kefile kalmıştı. Karısı yüklü bir borç olduğu için boşadı. Adam hala ödüyor.Selamlar herkese. Sabah sabah gözümü icra dosyası ile açtım canım çok sıkıldı. Kefili olduğum kişi beraber iş yaptığım bi arkadaşımdı. Kapaticam demisti ödememiş iyice faize binmiş. Avm icrası bu, avukatta beni sıkıştırıyor 3 gün içinde kefil ödemeli, yoksa haciz gelir diye. Pandemide neyin haczi Allah askina zaten insanlar iş bulamıyor bu nasıl psikolojik baskıdır . Ailemle aram açılacak. Arkadasimi arayıp sert bi sekilde konuştum o da gayet rahat ve sakin ben 1 ay içerisinde öderim diyor Halâ. Sizce ne yapmalıyım ? Kefile haciz memurları gelir mi??
Avukattan geldi görüşmeye çağırma tebligatı yani parayı ödeyin diye baskı tebligatı. Telefon borcu degil beyaz eşya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?