kızlar kehribar taşı bebeklere iyi geliyormuş. Enfeksiyon, mide bulantısı, ateş, nazar gibi durumlar için takıyorlarmış. Bir arkadasımda benim gebelikten dolayı midem çok bulandığı için sana da iyi gelebilir al istersen dedi sertifikalı kehribardan. Sizce iyi gelir mi mide bulantıma?
Bence bir ise yaramiyor. Zaten 13.haftana gelmissin cok buyuk ihtimal gececek seni ki de artik. Ben olsam birkac hafta daha beklerdim.kızlar kehribar taşı bebeklere iyi geliyormuş. Enfeksiyon, mide bulantısı, ateş, nazar gibi durumlar için takıyorlarmış. Bir arkadasımda benim gebelikten dolayı midem çok bulandığı için sana da iyi gelebilir al istersen dedi sertifikalı kehribardan. Sizce iyi gelir mi mide bulantıma?
Ben dogal taslara inaniyorum. Bende akik ve unakit tasindan bileklikler kullaniyorum. Bazi donemler yalitmak gerekiyor bas agrisina sebep olabiliyor. Hatta bas agrisindan doktora gittim bilmiyordum yalitilmasi gerektigini. Doktor bana deli gozuyle bakti cunku bende ne migren ne baska bi rahatsizlik yoktu. Annemin arkadasinin kizida aynk sebepten gitmis oyle ogrendim yalitilmasi gerektigini.Cokta faydasini gordum. Ilk donemler cok negatif ve agresiftim. Bayagidir kullanmiyodum bileklikleri aklima gelince kullanmaya basladim simdi kotu seylerde takilip kalmiyorum. Denemek lazim diye dusunuyorum
Ben bebeğime kullanmadım.kızlar kehribar taşı bebeklere iyi geliyormuş. Enfeksiyon, mide bulantısı, ateş, nazar gibi durumlar için takıyorlarmış. Bir arkadasımda benim gebelikten dolayı midem çok bulandığı için sana da iyi gelebilir al istersen dedi sertifikalı kehribardan. Sizce iyi gelir mi mide bulantıma?
Yalıtmak nasıl oluyor?
Berden aldığınızı özelden yazabilir misiniz kızıma düşünüyorum ben deben kizimda kullandim sertifikali bogulmaya karsi aralari dugumlenmisti..geceleri asla takmadim gunduz gozumun onundeyken takiyordu. taktigi zamanlar daha sakin daha uyumlu bir cocuktu. disleride buyuk kizima oranla cok daha rahat cikti. agac recinasi vucudun isisiyla deri altindan emilim yapiyor.
sizin bulantiniza iyi gelebilecegini pek sanmiyorum ama..
bulanti icin onerebilecegim sabah açken kahvaltidan once hakiki zeytinyaginin icine az kekik atin, ekmeginizi banarak yiyin..buyuk olcude gunu kurtariyor..midedeki yanmayi bulantiyi aliyor. buyuk kizimda cok cekmistim bulantidan..kurtaricimdi.Kızlar değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim inşallah kısa zamanda bulantılarım geçer sagolun
Tesekkür ederim yarın sabah mutlaka deneyeceğimbulanti icin onerebilecegim sabah açken kahvaltidan once hakiki zeytinyaginin icine az kekik atin, ekmeginizi banarak yiyin..buyuk olcude gunu kurtariyor..midedeki yanmayi bulantiyi aliyor. buyuk kizimda cok cekmistim bulantidan..kurtaricimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?