ElifMavi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 685 -688 98 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #1 Dün ıslak kek yaptım. Sosunu üzerine döktüm. fazla geldi ne yapsam acaba çöpe atmak istemiyorum.
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.658 En iyi cevaplar 2 181.824 598 34 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #2 Al kaşıkla
ElifMavi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 685 -688 98 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #3 merve .!.: Al kaşıkla Genişletmek için tıkla... İçinde süt yağ su kakao var yenmez bu şekilde
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.658 En iyi cevaplar 2 181.824 598 34 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #4 ElifMavi .!.: İçinde süt yağ su kakao var yenmez bu şekilde Genişletmek için tıkla... Fazla sosu alın yani kaşıkla mecbur atacaksınız.
ElifMavi .!.: İçinde süt yağ su kakao var yenmez bu şekilde Genişletmek için tıkla... Fazla sosu alın yani kaşıkla mecbur atacaksınız.
Susmuyorr Sen kalbime denk gelen küçücük şey👼🏻 Pro Üye Anneler Kulübü 28 Ağustos 2020 9.060 42.612 548 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #5 ElifMavi .!.: Dün ıslak kek yaptım. Sosunu üzerine döktüm. fazla geldi ne yapsam acaba çöpe atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İçine un ve yumurta ekle pankek yap
ElifMavi .!.: Dün ıslak kek yaptım. Sosunu üzerine döktüm. fazla geldi ne yapsam acaba çöpe atmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... İçine un ve yumurta ekle pankek yap
albatroza no more bdv Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 6.854 12.949 198 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #6 ElifMavi .!.: İçinde süt yağ su kakao var yenmez bu şekilde Genişletmek için tıkla... Niye yenmesin ki. Fazla soslu kek olmuş işte
ElifMavi .!.: İçinde süt yağ su kakao var yenmez bu şekilde Genişletmek için tıkla... Niye yenmesin ki. Fazla soslu kek olmuş işte
Honkiponkitorino ♌️🪄✨ Pro Üye 12 Ocak 2021 5.273 23.339 298 31 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #7 Dilimlere baktınız mı genelde kekin ortaları çekmiyor zaten hemen fazlasını kaşıkla alıp keki kürdanla delip sosu yedirin
Dilimlere baktınız mı genelde kekin ortaları çekmiyor zaten hemen fazlasını kaşıkla alıp keki kürdanla delip sosu yedirin
ElifMavi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 685 -688 98 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #8 albatroza .!.: Niye yenmesin ki. Fazla soslu kek olmuş işte Genişletmek için tıkla... Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi.
albatroza .!.: Niye yenmesin ki. Fazla soslu kek olmuş işte Genişletmek için tıkla... Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi.
ElifMavi Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2019 685 -688 98 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #9 merve .!.: Fazla sosu alın yani kaşıkla mecbur atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çöpe atmak istemiyorum ziyan olur
merve .!.: Fazla sosu alın yani kaşıkla mecbur atacaksınız. Genişletmek için tıkla... Çöpe atmak istemiyorum ziyan olur
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.658 En iyi cevaplar 2 181.824 598 34 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #10 ElifMavi .!.: Çöpe atmak istemiyorum ziyan olur Genişletmek için tıkla... olmuş olacağı kadar ziyan fazla gelmiş kek alinsa dibinde kalacak. Taa dün yapılmış daba neye çevrilecek?
ElifMavi .!.: Çöpe atmak istemiyorum ziyan olur Genişletmek için tıkla... olmuş olacağı kadar ziyan fazla gelmiş kek alinsa dibinde kalacak. Taa dün yapılmış daba neye çevrilecek?
merve consume obey die Pro Üye 13 Ocak 2020 46.658 En iyi cevaplar 2 181.824 598 34 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #11 ElifMavi .!.: Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi. Genişletmek için tıkla... Siz de doğru algılayıp doğru yapabilseydiniz keki de sosu çekebilseydi o zaman bu nasıl üslup?
ElifMavi .!.: Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi. Genişletmek için tıkla... Siz de doğru algılayıp doğru yapabilseydiniz keki de sosu çekebilseydi o zaman bu nasıl üslup?
albatroza no more bdv Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Ağustos 2022 6.854 12.949 198 8 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #12 ElifMavi .!.: Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi. Genişletmek için tıkla... Senin konuşma sorunun var diyecektim ki diğer konularındaki cevaplarını gördüm. Herkes aynı yorumu yapmış zaten.
ElifMavi .!.: Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi. Genişletmek için tıkla... Senin konuşma sorunun var diyecektim ki diğer konularındaki cevaplarını gördüm. Herkes aynı yorumu yapmış zaten.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 59.823 228.213 1.223 53 10 Mayıs 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi ElifMavi #13 Mune .!.: Konudan yasaklama özelliğini sadece Bir Derdim Var bölümünde kullanabilirsiniz, diğer bölümlerde kullanmanız halinde ceza verilecektir. Konuda yorumu olmayan üyelere yasaklama işlemi yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Mune .!.: Bu kuralı ihlal eden konu sahipleri site kurallarına uymadığı gerekçesiyle önceden ikaz edilmeksizin banlanacaktır. Genişletmek için tıkla... ElifMavi konudan üye yasaklama özelliğini amacı dışında kullanamazsınız.
Mune .!.: Konudan yasaklama özelliğini sadece Bir Derdim Var bölümünde kullanabilirsiniz, diğer bölümlerde kullanmanız halinde ceza verilecektir. Konuda yorumu olmayan üyelere yasaklama işlemi yapılamaz. Genişletmek için tıkla... Mune .!.: Bu kuralı ihlal eden konu sahipleri site kurallarına uymadığı gerekçesiyle önceden ikaz edilmeksizin banlanacaktır. Genişletmek için tıkla... ElifMavi konudan üye yasaklama özelliğini amacı dışında kullanamazsınız.