Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İçinde süt yağ su kakao var yenmez bu şekildeAl kaşıkla![]()
Fazla sosu alın yani kaşıkla mecbur atacaksınız.İçinde süt yağ su kakao var yenmez bu şekilde
İçine un ve yumurta ekle pankek yapDün ıslak kek yaptım. Sosunu üzerine döktüm. fazla geldi ne yapsam acaba çöpe atmak istemiyorum.
Niye yenmesin ki. Fazla soslu kek olmuş işteİçinde süt yağ su kakao var yenmez bu şekilde
Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi.Niye yenmesin ki. Fazla soslu kek olmuş işte
Çöpe atmak istemiyorum ziyan olurFazla sosu alın yani kaşıkla mecbur atacaksınız.
olmuş olacağı kadar ziyan fazla gelmiş kek alinsa dibinde kalacak. Taa dün yapılmış daba neye çevrilecek?Çöpe atmak istemiyorum ziyan olur
Siz de doğru algılayıp doğru yapabilseydiniz keki de sosu çekebilseydi o zaman bu nasıl üslup?Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi.
Senin konuşma sorunun var diyecektim ki diğer konularındaki cevaplarını gördüm. Herkes aynı yorumu yapmış zaten.Yok ya cidden algılama sorunu var bu sitedeki insanlarda. Çöpe gitmesin dediğim kek değil sosun kendisi.
Konudan yasaklama özelliğini sadece Bir Derdim Var bölümünde kullanabilirsiniz, diğer bölümlerde kullanmanız halinde ceza verilecektir.
Konuda yorumu olmayan üyelere yasaklama işlemi yapılamaz.
Bu kuralı ihlal eden konu sahipleri site kurallarına uymadığı gerekçesiyle önceden ikaz edilmeksizin banlanacaktır.