En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Demek siz ailece S bedensiniz:110::nazar::nazar::nazar:Afiyet şifa olsun:kk77::KK45:
Benim eşimde çok aşırı kilolu değil yani o kadar yemeyi ben yeseydim 100 kilo olurdum:KK70:
Senin kol kökten gitmiş:KK70:

Son cümlene öldüm gülmekten, he valla gitti:KK70:aha an itibariyle mutfaktan sesi geliyor, eee ne yiyeceğiz diyor :olamaz: adam mutfak zararlısı, sabah dolu olan dolabı akşama kadar tam takır yapıp bırakacak potansiyele sahip :KK70:

Son cümlene öldüm gülmekten, he valla gitti:KK70:aha an itibariyle mutfaktan sesi geliyor, eee ne yiyeceğiz diyor :olamaz: adam mutfak zararlısı, sabah dolu olan dolabı akşama kadar tam takır yapıp bırakacak potansiyele sahip :KK70:

Allah yardımcın olsun:70:
Ablam benim oğlumda aynı babaya benziyor:KK47:.Görsen kemik torbası ama mutfaktan çıkmıyor.:skandal:Sürekli şimdi ne yiyeceğiz diyor:70:
Allah'tan yemek yapmayı uğraşmayı seviyoruz yoksa yanmıştık:olamaz:

Bizim hamile arkadaşlar keklerini ne zaman yapacaklar:kk77::KK45::halay:

sidelya sidelya
@EmiraSalih
LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet
Hala bu yeni fırını temizlemedim desem bana kızar mısınız :confused: annem İstanbulda değil "ben yapacağım, o kadar kimyasalı sana elletmem, ellersen de küserim" diyor :KK33: birkaç gün içinde dönecekler, ondan sonra inşallah yapacağım.

Bu arada benden önceki kiracı nasıl hor kullanmış, o fırın teline ne yapmış bilmiyorum ama tamamen oksitlenmiş resmen. Yepyeni fırın bir de, yazıktır ya. Bulsam fena yapacağım :sopa:

Kimyasalla çok haşır neşir olmadan fırın temizlememe yardımcı olacak bir fikir verebilecek olanınız varsa kendim de yapabilirim. Günlerdir aşırı kek çekiyor canım, dört gözle kek yapmayı bekliyorum açıkcası:kk77:

Hala bu yeni fırını temizlemedim desem bana kızar mısınız :confused: annem İstanbulda değil "ben yapacağım, o kadar kimyasalı sana elletmem, ellersen de küserim" diyor :KK33: birkaç gün içinde dönecekler, ondan sonra inşallah yapacağım.

Bu arada benden önceki kiracı nasıl hor kullanmış, o fırın teline ne yapmış bilmiyorum ama tamamen oksitlenmiş resmen. Yepyeni fırın bir de, yazıktır ya. Bulsam fena yapacağım :sopa:

Kimyasalla çok haşır neşir olmadan fırın temizlememe yardımcı olacak bir fikir verebilecek olanınız varsa kendim de yapabilirim. Günlerdir aşırı kek çekiyor canım, dört gözle kek yapmayı bekliyorum açıkcası:kk77:
Allah yardımcın olsun.Annen çok haklı sen şimdi o durumda fırın ile uğraşma canım:KK19:
Yani herkes senin gibi düşünmüyor canım:KK51:Ne de olsa benim değil gibi düşünülüyor :KK19:

Ben de ne yazık ki kimyasal bir ürün ile temizliyorum.Şimdi normal bir zaman yani sen kirletmiş olsan karbonat ve sirke ile falan ovabilirsin.Ama başkası kullanmış kimyasal kulllanmazsan içine sinmeyebilir.:olamaz:
Hayırlısı canım inşaallah katılabilirsin.Lütfen sen uğraşma:)

Back
X