En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Allah yardımcın olsun.Annen çok haklı sen şimdi o durumda fırın ile uğraşma canım:KK19:
Yani herkes senin gibi düşünmüyor canım:KK51:Ne de olsa benim değil gibi düşünülüyor :KK19:

Ben de ne yazık ki kimyasal bir ürün ile temizliyorum.Şimdi normal bir zaman yani sen kirletmiş olsan karbonat ve sirke ile falan ovabilirsin.Ama başkası kullanmış kimyasal kulllanmazsan içine sinmeyebilir.:olamaz:
Hayırlısı canım inşaallah katılabilirsin.Lütfen sen uğraşma:)
Gerçekten normal değil evi böyle bırakmak da ya... Çok haklısın, insanın içi rahat etmiyor gerçekten...

Eve girmeden önce badana yaptırdık, boyacılar "bu evde insan kalmamış abi, biz böyle hor kullanılmış ev görmedik" demişler... Yardıma gelen ablanın yorumunu hiç söylemiyorum bile ki o badanadan sonraki halini gördü, en azından duvarlar temizdi yani:confused:

Gerçekten normal değil evi böyle bırakmak da ya... Çok haklısın, insanın içi rahat etmiyor gerçekten...

Eve girmeden önce badana yaptırdık, boyacılar "bu evde insan kalmamış abi, biz böyle hor kullanılmış ev görmedik" demişler... Yardıma gelen ablanın yorumunu hiç söylemiyorum bile ki o badanadan sonraki halini gördü, en azından duvarlar temizdi yani:confused:
Acaba kendileri o evde nasıl yaşamışlar:olamaz:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
O zaman yapmıyacak mısıno_OBenim mikserin yenisi geldi:süslü:

Şu kredi kartının ödemesi geçsin yenisini alacağız eskimisti zaten :D yapacağım inşallah yaa eğer mikser gelmezse gerekirse çırpma teliyle yaparım ama yine de o kek yapılacak :D

Back
X