En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Maşallah Allah bağışlasın, benim daha 1 tane. Allah nasip ederse bi kardes daha istiyoruz, bakalım hayırlısı olsun.
Allah gonlunce versin herkese versin:) ben sen benden buyuksun saniyodum, nevresteyide ole saniodum gerci cocuklar boyunca masallah kiskaniyom onu

Aaah canım küçük bi kaçamak dan bişey olmaz belki, bir dilim börek
Sen neler diyosuunnn of of offff o böreği koklamak bile yasak bi kaptan var dillere destan. Şu yazdığımı görse var yaaa kendi görmese bissürü ajanı var burda başta Nevreste sonra dedikoducu deynepnaz bi de @kaRamMell var amerikanın ajanlarından beter onlar. Ba ba baa teşkilata bak, yemek topiğine ajan editör yerleştirmiş adamlar

Allah gonlunce versin herkese versin:) ben sen benden buyuksun saniyodum, nevresteyide ole saniodum gerci cocuklar boyunca masallah kiskaniyom onu
Amin canım. Ben 26 yaşındayım, siz benim ablalarımsınız
ozaman çok dikkat et. Tehlikeli sularda yüzüyorsun. Hem yemek yap sen binbir uğraşla, bir gram yeme. Olacak şey değil, Nevreste etiket yapıyor sana bide kek yap diye. bide dedikodu yapıyor demek

(şuanda elinde merdane oklavasi vardır, yazıları gormese bari)

Ahahhah anında aöyle kaptana nevoş yap ama yeme diyo, göster ama elletme

Ay canim sen minnakmisdin daha:)) yaparsin cocuk daha vaktin bol :)

Elalis valla yemek topicinde diyet ne kadar ise yararki:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…