- 22 Temmuz 2017
- 45.732
- 135.297
- 598
Çarşaf böreği mi oBen de el açması börek yaptım
Kek yapacaktım ben değil mi, yanlışlıkla börek yapmışım, neyse canım ha kek ha börek ne farkeder
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çarşaf böreği mi oBen de el açması börek yaptım
Kek yapacaktım ben değil mi, yanlışlıkla börek yapmışım, neyse canım ha kek ha börek ne farkeder
![]()
Ellerine sağlık canım, afiyetle yiyinBen de el açması börek yaptım
![]()
Bu ara buralarda kekler, börekler, gozlemeler havada uçuşuyor.Aylardır ertelediğim çarşaf böreği aşermesini kabartandeynepnaz bacı
elbet elime düşersin
Senin yüzünden tatilde börek açacağımEki Görüntüle 2179078
Sağolasın canım benim, deynebim iştahımı kabarttı ne yapayımBu ara buralarda kekler, börekler, gozlemeler havada uçuşuyor.Ellerine sağlık, kolay gelsin canım.
![]()
Teşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.ayyy deyneep çok güzelll yaa ellerine sağlık... el açması gibi duruyor ki siz zaten yufka kullanmazsınız değil mi![]()
Ne sandındıFarketmez bencede syni:) hamurr:)) Aboo eline saglik valla bdn kendimi becerikli sanirdim yavrum hatunlar ucuyoooo:)) ispanakli mi:)
Bulmuşsun bez ,sonradan öğrendiğim kadarıylaÇarşaf böreği mi okim açacak şimdi burada
nereden bulayım börek bezini
hainsin deynebim
![]()
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım, afiyetle yiyin![]()
Ben de tatilde börek açtım nolmuş yaniAylardır ertelediğim çarşaf böreği aşermesini kabartandeynepnaz bacı
elbet elime düşersin
Senin yüzünden tatilde börek açacağımEki Görüntüle 2179078
Sen de çek gönderPişiyor böreklerim, accuk fazla yaptım sanırım![]()
Teşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.
Ne sandındıYarısı peynirli yarısı patatesli,eşim peynirli seviyor oğlum patatesli ,ben ıspanaklı seviyordum ama kim ayıklayıp yıkayacak
Bulmuşsun bez ,sonradan öğrendiğim kadarıyla
Teşekkür ederim canım
Ben de tatilde börek açtım nolmuş yaniBir de benden tatilde kek bekliyorsunuz
Sen de çek gönder![]()
Cok hakli oglusunn ama guzel yufkacilar da varTeşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.![]()
Sendemi el acmasi yaptin komsu:)Pişiyor böreklerim, accuk fazla yaptım sanırım![]()
Ee boyle anneye boyle oglan yaniiIyi yapmissin valla:) oglun kac yasindaki el acmasini neyin biliyomus:))
Söylemem ,sonra bana yaşlı diyorsunuzIyi yapmissin valla:) oglun kac yasindaki el acmasini neyin biliyomus:))
Tandır böreği hangisi oluyordu ki,bi koşu görsellere bakayım ,adını başka mı biliyormuşumCok hakli oglusunn ama guzel yufkacilar da var
Benim de canim tandir boregi cekiyor valla soyle basitce biriniz anlatsa da el acmasi denesem
Bence bana da bi tebrik gerek en azindan el acmasi oldugunu ayirt edebildim o kadar yani sanildigi kadar da bos degilim mutfak konusunda![]()
Haklisin:)Ee boyle anneye boyle oglan yanii![]()
Ne alaka ya:)) belki erken evlendin :)Söylemem ,sonra bana yaşlı diyorsunuz
Tandır böreği hangisi oluyordu ki,bi koşu görsellere bakayım ,adını başka mı biliyormuşum
Daha önce hiç duymamıştım ve de yememiştim,mutlaka yapacağım bu börektenİnce açmaya gerek yokmuş zaten kolaymış,2 yufkadan yapılıyormuş
![]()
19 yaşındaNe alaka ya:)) belki erken evlendin :)
Evet ya sanki yasini bilmiyoz:)) ay ne guzel 19 yasinda ogul:) bende isterim:))19 yaşındaDedik ya kendisi yaşlı
![]()
Bizimkilerde büyür inşaallahEvet ya sanki yasini bilmiyoz:)) ay ne guzel 19 yasinda ogul:) bende isterim:))
Amin canim:) ee daha kac kisi tarif yolliycak yarisma icin belli mi? Bi dahakine ben son gun atcam tarifi:) bole otur otur cani skliyo insanin:)))Bizimkilerde büyür inşaallahAnnesine,babasına,vatana hayırlı evlat olsun inşaallah
![]()