En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Aylardır ertelediğim çarşaf böreği aşermesini kabartan deynepnaz deynepnaz bacı:63: elbet elime düşersin:63:
Senin yüzünden tatilde börek açacağım :hamarat::sopa:
81D41F79-508E-41FB-B8A9-3105D3FC939B.webp

ayyy deyneep çok güzelll yaa ellerine sağlık... el açması gibi duruyor ki siz zaten yufka kullanmazsınız değil mi :KK48:
Teşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.:deli:

Farketmez bencede syni:) hamurr:)) Aboo eline saglik valla bdn kendimi becerikli sanirdim yavrum hatunlar ucuyoooo:)) ispanakli mi:)
Ne sandındı:KK53:Yarısı peynirli yarısı patatesli,eşim peynirli seviyor oğlum patatesli ,ben ıspanaklı seviyordum ama kim ayıklayıp yıkayacak :KK53:

Çarşaf böreği mi o :63: kim açacak şimdi burada:63: nereden bulayım börek bezini :63: hainsin deynebim :63:
Bulmuşsun bez ,sonradan öğrendiğim kadarıyla:halay:

Ellerine sağlık canım, afiyetle yiyin:KK54:
Teşekkür ederim canım:KK37:

Aylardır ertelediğim çarşaf böreği aşermesini kabartan deynepnaz deynepnaz bacı:63: elbet elime düşersin:63:
Senin yüzünden tatilde börek açacağım :hamarat::sopa:Eki Görüntüle 2179078
Ben de tatilde börek açtım nolmuş yani:63:Bir de benden tatilde kek bekliyorsunuz:63:

Kızımmmlarımmmm siz naptınız yaaa :mad: muhhhhteşemmmm görünüyorlar :kk77: ekrana dalasım var :rolleyes:

deynepnaz deynepnaz yasminsay yasminsay

Pişiyor böreklerim, accuk fazla yaptım sanırım :hamarat:
Sen de çek gönder:KK45:

Teşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.:deli:

Ne sandındı:KK53:Yarısı peynirli yarısı patatesli,eşim peynirli seviyor oğlum patatesli ,ben ıspanaklı seviyordum ama kim ayıklayıp yıkayacak :KK53:

Bulmuşsun bez ,sonradan öğrendiğim kadarıyla:halay:

Teşekkür ederim canım:KK37:

Ben de tatilde börek açtım nolmuş yani:63:Bir de benden tatilde kek bekliyorsunuz:63:

Sen de çek gönder:KK45:

Iyi yapmissin valla:) oglun kac yasindaki el acmasini neyin biliyomus:))

Cok hakli oglusunn ama guzel yufkacilar da var:KK48:
Benim de canim tandir boregi cekiyor valla soyle basitce biriniz anlatsa da el acmasi denesem:hamarat:
Bence bana da bi tebrik gerek en azindan el acmasi oldugunu ayirt edebildim o kadar yani sanildigi kadar da bos degilim mutfak konusunda :KK53:

Iyi yapmissin valla:) oglun kac yasindaki el acmasini neyin biliyomus:))
Söylemem ,sonra bana yaşlı diyorsunuz:rolleyes:

Cok hakli oglusunn ama guzel yufkacilar da var:KK48:
Benim de canim tandir boregi cekiyor valla soyle basitce biriniz anlatsa da el acmasi denesem:hamarat:
Bence bana da bi tebrik gerek en azindan el acmasi oldugunu ayirt edebildim o kadar yani sanildigi kadar da bos degilim mutfak konusunda :KK53:
Tandır böreği hangisi oluyordu ki,bi koşu görsellere bakayım ,adını başka mı biliyormuşum :KK55:
Daha önce hiç duymamıştım ve de yememiştim,mutlaka yapacağım bu börekten :rolleyes:İnce açmaya gerek yokmuş zaten kolaymış,2 yufkadan yapılıyormuş:hamarat:

Söylemem ,sonra bana yaşlı diyorsunuz:rolleyes:

Tandır böreği hangisi oluyordu ki,bi koşu görsellere bakayım ,adını başka mı biliyormuşum :KK55:
Daha önce hiç duymamıştım ve de yememiştim,mutlaka yapacağım bu börekten :rolleyes:İnce açmaya gerek yokmuş zaten kolaymış,2 yufkadan yapılıyormuş:hamarat:
Ne alaka ya:)) belki erken evlendin :)

Back
X