Teşekkür ederim canım.Bana kalsa hazır yufka kullanırım da bizimkiler sevmiyor.Oğluma göre en kötü el açması börek,en iyi hazır yufka böreğinden daha iyiymiş.
Ne sandındıYarısı peynirli yarısı patatesli,eşim peynirli seviyor oğlum patatesli ,ben ıspanaklı seviyordum ama kim ayıklayıp yıkayacak
Bulmuşsun bez ,sonradan öğrendiğim kadarıyla
Teşekkür ederim canım
Ben de tatilde börek açtım nolmuş yaniBir de benden tatilde kek bekliyorsunuz
Dışarıdayım şimdi, eve geçince kalanları çekip yollarım.
Bir tepsi kıymalı, 1 tepsi patatesli, 1 tepsi de peynirli yaptım. Arkadaşları çağırdık çoğu yendi
Bir tepsi kıymalı, 1 tepsi patatesli, 1 tepsi de peynirli yaptım. Arkadaşları çağırdık çoğu yendi
Real hayattada boleyim :) hatta daha beterim bazen:) yasta nerdeyse oldu 40 olnuyo bole aslinda : ( benden kucuklere bakiyom bazen bi oturaklikar bi agirlar ciddiyet :) iki dk onlar gibi olayim diyorum ama 3. Dk da gulmeye basliyorum : ( durumum hic iyi degil bence
Real hayattada boleyim :) hatta daha beterim bazen:) yasta nerdeyse oldu 40 olnuyo bole aslinda : ( benden kucuklere bakiyom bazen bi oturaklikar bi agirlar ciddiyet :) iki dk onlar gibi olayim diyorum ama 3. Dk da gulmeye basliyorum : ( durumum hic iyi degil bence