En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
deynepnaz deynepnaz :kk77:
14871339-D9D4-47E3-8EE5-463601902E4A.webp

Tarifimi yaptım fotoğrafladım, sunumu çekemeden hava karardı :kızgın:
Yarına kaldı sunum işi sabah uğraşırım :KK45:
Bekleyin beni yihahaha :KK53:
Ahaha sen beni görseydin dün. Güneş ne kadar hızlı batıyormuş anladım :) çatal koyuyorum güneşe bakıyorum evin çatısında, bi panik koştur koştur tabağı getirdim güneş çatıdan inmiş :D

Ahaha sen beni görseydin dün. Güneş ne kadar hızlı batıyormuş anladım :) çatal koyuyorum güneşe bakıyorum evin çatısında, bi panik koştur koştur tabağı getirdim güneş çatıdan inmiş :KK70:
Neyseki sunumu da hallettim yüklemesi kaldı , annem diyor sabah sabah bu kadar süslemeye ne gerek vardı kim yiyecek, bozacak tabağı diyor :KK70:okuldayım fırsat buldukça yazıp yüklicem inşallah :KK45:

Ahaha sen beni görseydin dün. Güneş ne kadar hızlı batıyormuş anladım :) çatal koyuyorum güneşe bakıyorum evin çatısında, bi panik koştur koştur tabağı getirdim güneş çatıdan inmiş :KK70:
Demek ki güneşte sunum yapmak gerekiyormuş, ben gece yaptım. Artık bundan sonra gün ışığı ile sunum yapcam. Insan azcık ip ucu verir:KK11:

Ellerine sağlık canım,senin börekler de enfes gözüküyor:KK45:

Asıl beni görseydiniz:KK53:
Çekim yapacağım zaman ani gelen oldu,ikindiden sonraya kaldı çekim.Masayı terasta taşımadık yer bırakmadım nereden daha iyi ışık alıyor diye,pes etmeyi bile düşündüm.:skandal:Bir taraftan rüzgar çıktı,masa örtüsü kekin üzerine ters döndü:skandal:Masanın üzerinde ne varsa aldım ,sadece tabakları bıraktım:skandal:

Olduğu kadar artık:110:

Ellerine sağlık canım,senin börekler de enfes gözüküyor:KK45:

Asıl beni görseydiniz:KK53:
Çekim yapacağım zaman ani gelen oldu,ikindiden sonraya kaldı çekim.Masayı terasta taşımadık yer bırakmadım nereden daha iyi ışık alıyor diye,pes etmeyi bile düşündüm.:skandal:Bir taraftan rüzgar çıktı,masa örtüsü kekin üzerine ters döndü:skandal:Masanın üzerinde ne varsa aldım ,sadece tabakları bıraktım:skandal:

Olduğu kadar artık:110:
Ahaah olmuştur olmuştur :-)
Keşke kamera arkasını izleyebilsek, çok daha güzel eğlenirdik :D

Neyseki sunumu da hallettim yüklemesi kaldı , annem diyor sabah sabah bu kadar süslemeye ne gerek vardı kim yiyecek, bozacak tabağı diyor :KK70:okuldayım fırsat buldukça yazıp yüklicem inşallah :KK45:
Kız sen analı kuzu musun daha :anne: yerimmm :emir_bebek: ben bekarken yumurta bile kıramıyodum :bicak:

Kız sen analı kuzu musun daha :anne: yerimmm :emir_bebek: ben bekarken yumurta bile kıramıyodum :bicak:
Ana kuzusuyum :KK68:25 yaşındayım ama :KK53:
Evlenip ayrıldım canım ailemle yaşıyorum, yemek yapmaya baya erken başladım orta okulda yerli malında başladım , kendimi durduramıyorum :KK70:

Back
X