Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ana kuzusuyum 25 yaşındayım ama
Evlenip ayrıldım canım ailemle yaşıyorum, yemek yapmaya baya erken başladım orta okulda yerli malında başladım , kendimi durduramıyorum
Ben o yüzden çoğunluk zamanım yok diyorum(özellikle kışın)Çünkü çekimi gece yapınca resimlerim karanlık çıkıyor:)Çoğu kategoriye bu sebeple katılmadım:)
Ben o yüzden çoğunluk zamanım yok diyorum(özellikle kışın)Çünkü çekimi gece yapınca resimlerim karanlık çıkıyor:)Çoğu kategoriye bu sebeple katılmadım:)
deynepnaz
duymasın aman ha, sonra bi katılmama sebebi daha yapar kendine sende az değilmişsin, nede olsa resimler iyi çıkmayacak, katılmaya gerek yukkk
deynepnaz
duymasın aman ha, sonra bi katılmama sebebi daha yapar kendine sende az değilmişsin, nede olsa resimler iyi çıkmayacak, katılmaya gerek yukkk