En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
şaka yapıyorum ben :))) kazeni severim :KK54: ama burada hertürlü insanla uğraşmak zor yahu Mune Mune den bilirim huni takıp gezdiği çok oldu :-):-):-)
Hunimi ifşa mı ettin :KK70:duruma göre kırmızı, yeşil, sarı huni takıyorum, kafamda kırmızı huniyi görürseniz bu sitenin derinliklerine gitmek çok tehlikeli kıyıdan uzaklaşmayın mune çıkabilir demek, sarı dikkatli olun, yeşil tırsacak birşey yok ama bazen yeşilden kırmızıya geçmem saniyeyi bulmuyor:KK70:

Hunimi ifşa mı ettin :KK70:duruma göre kırmızı, yeşil, sarı huni takıyorum, kafamda kırmızı huniyi görürseniz bu sitenin derinliklerine gitmek çok tehlikeli kıyıdan uzaklaşmayın mune çıkabilir demek, sarı dikkatli olun, yeşil tırsacak birşey yok ama bazen yeşilden kırmızıya geçmem saniyeyi bulmuyor:KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70: hahahhahahhah allah seniiii:KK70:

Demek buradaydin:) bizde baya cinlattik senle kazenin kulagini:)

Back
X