En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Hunimi ifşa mı ettin :KK70:duruma göre kırmızı, yeşil, sarı huni takıyorum, kafamda kırmızı huniyi görürseniz bu sitenin derinliklerine gitmek çok tehlikeli kıyıdan uzaklaşmayın mune çıkabilir demek, sarı dikkatli olun, yeşil tırsacak birşey yok ama bazen yeşilden kırmızıya geçmem saniyeyi bulmuyor:KK70:
Ablam hoşgeldin:KK60:

Hunimi ifşa mı ettin :KK70:duruma göre kırmızı, yeşil, sarı huni takıyorum, kafamda kırmızı huniyi görürseniz bu sitenin derinliklerine gitmek çok tehlikeli kıyıdan uzaklaşmayın mune çıkabilir demek, sarı dikkatli olun, yeşil tırsacak birşey yok ama bazen yeşilden kırmızıya geçmem saniyeyi bulmuyor:KK70:
İyi biliriz :D

Mune Mune heryerde cımbızı var birden seni gri yapıyor 3 gün siteye giremiyorsun trafik kurallarına uymayanlara ceza kesiliyor ya ha ondan işte bu işlere bakan:-):-):-)
Muneye sor cok iyi bilirim cimbizibdan kurtulamamki.. hem siteden uzaklastirilmam en az 1 haftadir benim.. 3 gun kesmez beni :)

Ay ben de tüttürüp geleyim bari :KK14:

İçtim geldim bile..

Ahretlik ne haber

Back
X