Burada olduğun sürece pro üyeliğe bir adım daha yakın oluyorsun:)O zaman çevrim dışı olursunGizlilik ayarlarında öyle bi şık yok.
neyse vazgeçtim, bulamadım ayarlarda,yok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burada olduğun sürece pro üyeliğe bir adım daha yakın oluyorsun:)O zaman çevrim dışı olursunGizlilik ayarlarında öyle bi şık yok.
![]()
Benimde yakın ondan olabilirHadi ben ozel gundeyim sana noldu:)
İçtim geldim bile..
Ahretlik ne haber
Vereceğim linke
Abla bakiyom topic kitlenmis diyorum mune ugramis buraya:) kac saatini harciyon abla burata? Zordur eminim. Hos valla bende cok saat harcar oldum aylardir: ( ama sizinki zorunluluk ya is baskadirJelesec etiketlemiş, yine hakkımda ne diyor diye geldimkulaklarım kızarmıştı bir ara demek ki bu topik yüzündendi :)))
Hoşbulduuummm
Bak bilen nasıl biliyoren güzeli gülerken gitmek, ani elektrik kesintisi gibi, anlayana kadar iş işten geçmiş oluyor
Huniye sirende koydum, sireni sana ayarladım, sen gri olacağında ötüyor
![]()
Kim öle, kim kalaBurada olduğun sürece pro üyeliğe bir adım daha yakın oluyorsun:)O zaman çevrim dışı olursun![]()
Yok yok bulmaz:)Kim öle, kim kalabu gidişle bi 10 yılı bulur
![]()
Iyi hadi barisalim bari :) kek yaparim sana:))Benimde yakın ondan olabilir![]()
Tamam barışalım:)Ne zaman yapacaksın:)Iyi hadi barisalim bari :) kek yaparim sana:))
Sağolun, malesef göremedim.İyiyim ahretliğim senden ne haber? Junior hanım ne yapıyor anneanne?
Vereceğim linke
Çevrimiçi Durumumu Göster Şimdiki etkinliğini göster alanlarını görüyor musunuz? Görüyorsanız yanlarındaki kutulardan işaretleri kaldırıp Değişiklikleri Kaydet butonuna basarsınız ama büyük ihtimal görmeyeceksiniz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/privacy
bilmedigin bi unvan mi istiyon ablam ya:) onur kolu vardi okulda.. ortalikta hocalara ispiyonluycak seyleri anlatan kiSi secilirdi. Onlar giderdi onur koluna. Vay be
Gizlilik ayarlarında öyle bi şık yok.
![]()
İyiyim ahretliğim senden ne haber? Junior hanım ne yapıyor anneanne?
Vereceğim linke
Çevrimiçi Durumumu Göster Şimdiki etkinliğini göster alanlarını görüyor musunuz? Görüyorsanız yanlarındaki kutulardan işaretleri kaldırıp Değişiklikleri Kaydet butonuna basarsınız ama büyük ihtimal görmeyeceksiniz.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/privacy
Ne zaman istersen:) et yemeginde daha iddiali olcam katilirsam:) son gun yolliycam birde ole demistim:)Tamam barışalım:)Ne zaman yapacaksın:)
Valla bazen sabahladığım oluyor tontriko, sabahın 6'sında hala üyelik onaylayıp kötü içerik raporlarına bakarken buluyorum kendimi :)) net bir hesaplama yapmadım, gün içinde aralıklarla girdiğimden şu kadar saat diyemeyeceğim ama kritik dönemlerde 15-20 saatlik nöbetlerim olmuştu :)Abla bakiyom topic kitlenmis diyorum mune ugramis buraya:) kac saatini harciyon abla burata? Zordur eminim. Hos valla bende cok saat harcar oldum aylardir: ( ama sizinki zorunluluk ya is baskadir
Ozel bi soru belki ama gonullu mu yapiyosun bu isi? Cekilir dert degil cunku : (Valla bazen sabahladığım oluyor tontriko, sabahın 6'sında hala üyelik onaylayıp kötü içerik raporlarına bakarken buluyorum kendimi :)) net bir hesaplama yapmadım, gün içinde aralıklarla girdiğimden şu kadar saat diyemeyeceğim ama kritik dönemlerde 15-20 saatlik nöbetlerim olmuştu :)
Tamam öyle olsun bizim için problem yok:)Ne zaman istersen:) et yemeginde daha iddiali olcam katilirsam:) son gun yolliycam birde ole demistim:)
Hepimiz gönüllü yapıyoruz ablacım, zor evet, kolay dersem yalan olur çünkü kuralları uyguluyorsun, yeri geliyor uyarı vermek banlamak zorunda kalıyorsun, haklısınız kusura bakmayın diyen de oluyor küfür eden de oluyor, konu taşıyorsun konumu taşıdın diye kızanlar oluyor, bazen içinin ısındığı sevdiğin insanlara uyarı vermen gerekiyor vs ama öte yandan site ve içindeki insanları seviyorsun, karşılıklı kırgınlıklar yaşasak da bir süre sonra ilişkiler yine eski haline dönüyor ya, işte o paha biçilemez, hiçbirşey o duyguların karşılığı olamaz.Ozel bi soru belki ama gonullu mu yapiyosun bu isi? Cekilir dert degil cunku : (
Valla masallah diyeyim o zaman:) zorunluluk olunca is degisir bana gore. Ben saatlerdr burdayim mesela, ama kapatir cikarim. Yetistirmem gereken seyler olursadurum degisir bence. goruyorum bazen gelip sitem edip trip atiyolar profillerinizde...Kizip profilini kapattiranlar vs. Oluyor.Hepimiz gönüllü yapıyoruz ablacım, zor evet, kolay dersem yalan olur çünkü kuralları uyguluyorsun, yeri geliyor uyarı vermek banlamak zorunda kalıyorsun, haklısınız kusura bakmayın diyen de oluyor küfür eden de oluyor, konu taşıyorsun konumu taşıdın diye kızanlar oluyor, bazen içinin ısındığı sevdiğin insanlara uyarı vermen gerekiyor vs ama öte yandan site ve içindeki insanları seviyorsun, karşılıklı kırgınlıklar yaşasak da bir süre sonra ilişkiler yine eski haline dönüyor ya, işte o paha biçilemez, hiçbirşey o duyguların karşılığı olamaz.
Mune'nin yaptığını kimse yapamaz:)Valla masallah diyeyim o zaman:) zorunluluk olunca is degisir bana gore. Ben saatlerdr burdayim mesela, ama kapatir cikarim. Yetistirmem gereken seyler olursadurum degisir bence. goruyorum bazen gelip sitem edip trip atiyolar profillerinizde...Kizip profilini kapattiranlar vs. Oluyor.
Gel bacım, kafa dinleyelim beraberOkuma boşver sadece site tanıtımı yaptık.Bugün herkes bana alınıyor.Yarın başımı alıp sana geleceğim:)
Çok ihtiyacım var ne güzel olur:)Gel bacım, kafa dinleyelim beraber![]()
Şunu tüm kalbimle söyleyebilirim, bu site benim ilk ve tek göz ağrım, Google'a kadınlara özel site arayışıyla kadın siteleri diye yazıp aratarak bulmuştum Kadınlar Kulübünü, üye oldum ve o gün bugündür vazgeçilmezim oldu, yine yalansız riyasız can-ı gönülden diyorum Kazen ve Curly'nin insanlığını seviyorum, Nevreste ve diğer çalışma arkadaşlarım içinde öyledir mutlaka, ne zaman bir acımız olsa, birşeye üzülsek arayıp abla yapabileceğimiz birşey var mı diyen insanlar, bende hatırları büyüktür, hiç kapatmadan günlerce sitede durman lazım deseler gık demeden dururum.Valla masallah diyeyim o zaman:) zorunluluk olunca is degisir bana gore. Ben saatlerdr burdayim mesela, ama kapatir cikarim. Yetistirmem gereken seyler olursadurum degisir bence. goruyorum bazen gelip sitem edip trip atiyolar profillerinizde...Kizip profilini kapattiranlar vs. Oluyor.