En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
İçtim geldim bile..

Ahretlik ne haber

İyiyim ahretliğim senden ne haber? Junior hanım ne yapıyor anneanne?

Mune hanım,
Bu tontriko adlı üye çevrimiçi gözükmüyor, nasıl ayarlayabiliyoruz. Yardımcı olursanız sevinirim
Vereceğim linke
Çevrimiçi Durumumu Göster Şimdiki etkinliğini göster alanlarını görüyor musunuz? Görüyorsanız yanlarındaki kutulardan işaretleri kaldırıp Değişiklikleri Kaydet butonuna basarsınız ama büyük ihtimal görmeyeceksiniz.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/hesap_bilgileri/privacy

Abla bakiyom topic kitlenmis diyorum mune ugramis buraya:) kac saatini harciyon abla burata? Zordur eminim. Hos valla bende cok saat harcar oldum aylardir: ( ama sizinki zorunluluk ya is baskadir

bilmedigin bi unvan mi istiyon ablam ya:) onur kolu vardi okulda.. ortalikta hocalara ispiyonluycak seyleri anlatan kiSi secilirdi. Onlar giderdi onur koluna. Vay be

Ne için veriliyor bilmiyprımda işte havalı duruyor..

Gizlilik ayarlarında öyle bi şık yok.
neyse vazgeçtim, bulamadım ayarlarda,yok

Çevrim içi yazan varya içindeki tiki kaldıracaksın

İyiyimahretlik ufaklıkta iyi uyuor şimdi

Abla bakiyom topic kitlenmis diyorum mune ugramis buraya:) kac saatini harciyon abla burata? Zordur eminim. Hos valla bende cok saat harcar oldum aylardir: ( ama sizinki zorunluluk ya is baskadir
Valla bazen sabahladığım oluyor tontriko, sabahın 6'sında hala üyelik onaylayıp kötü içerik raporlarına bakarken buluyorum kendimi :)) net bir hesaplama yapmadım, gün içinde aralıklarla girdiğimden şu kadar saat diyemeyeceğim ama kritik dönemlerde 15-20 saatlik nöbetlerim olmuştu :)

Ozel bi soru belki ama gonullu mu yapiyosun bu isi? Cekilir dert degil cunku : (

Ozel bi soru belki ama gonullu mu yapiyosun bu isi? Cekilir dert degil cunku : (
Hepimiz gönüllü yapıyoruz ablacım, zor evet, kolay dersem yalan olur çünkü kuralları uyguluyorsun, yeri geliyor uyarı vermek banlamak zorunda kalıyorsun, haklısınız kusura bakmayın diyen de oluyor küfür eden de oluyor, konu taşıyorsun konumu taşıdın diye kızanlar oluyor, bazen içinin ısındığı sevdiğin insanlara uyarı vermen gerekiyor vs ama öte yandan site ve içindeki insanları seviyorsun, karşılıklı kırgınlıklar yaşasak da bir süre sonra ilişkiler yine eski haline dönüyor ya, işte o paha biçilemez, hiçbirşey o duyguların karşılığı olamaz.

Valla masallah diyeyim o zaman:) zorunluluk olunca is degisir bana gore. Ben saatlerdr burdayim mesela, ama kapatir cikarim. Yetistirmem gereken seyler olursadurum degisir bence. goruyorum bazen gelip sitem edip trip atiyolar profillerinizde...Kizip profilini kapattiranlar vs. Oluyor.

Mune'nin yaptığını kimse yapamaz:)

Şunu tüm kalbimle söyleyebilirim, bu site benim ilk ve tek göz ağrım, Google'a kadınlara özel site arayışıyla kadın siteleri diye yazıp aratarak bulmuştum Kadınlar Kulübünü, üye oldum ve o gün bugündür vazgeçilmezim oldu, yine yalansız riyasız can-ı gönülden diyorum Kazen ve Curly'nin insanlığını seviyorum, Nevreste ve diğer çalışma arkadaşlarım içinde öyledir mutlaka, ne zaman bir acımız olsa, birşeye üzülsek arayıp abla yapabileceğimiz birşey var mı diyen insanlar, bende hatırları büyüktür, hiç kapatmadan günlerce sitede durman lazım deseler gık demeden dururum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…