En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Canım sen demiştin ya senin tarifi isteyen olursa vereyim mi diye . İsteyen varsa verebilirsin ben katılamıycam bu kategoride . Doğru düzgün girip bakamıyorum bile hiç zamanm yok
Sorduğumda isteyen vardı sen yapacağım demiştin:)
Sorun değil canım hayırlısı olsun:)Borcun olsun evine gidince yaparsın bize birşeyler:)

Sorduğumda isteyen vardı sen yapacağım demiştin:)
Sorun değil canım hayırlısı olsun:)Borcun olsun evine gidince yaparsın bize birşeyler:)
Hayırr nevoş isteyen olursa vereyim mi dedin sen haberleşelim demiştik çok özür dilerim bebeğim de bende hasta olduk. İyileştim doğum günü hazırlığı vs çok yoruldum

Hayırr nevoş isteyen olursa vereyim mi dedin sen haberleşelim demiştik çok özür dilerim bebeğim de bende hasta olduk. İyileştim doğum günü hazırlığı vs çok yoruldum
Burada etiketleyip sordum ya canım:)Sadece seni değil diğer yarışmaya katılacakları
Aşkolsun ne özürüSen keyfine bak:)Zaten tatilde ,hatta başkasının evinde yarışmaya katılmak zor olur
Yani herkesin kendi düzeni başka oluyor:)
Et yemeklerinde evine dönersin o zaman yaparsın:)

İnan ki farkında değilim hiç nolur kusura bakma. Hatta soran kimse ver eğer yapmadıysa
Et yemeklerinde evimdeyim inşallah. O zaman sözz

Et yemekleri garanti mi

İyiyiz artık çok şükür. Memlekete geldik herkes çağırıyor her gün ayrı bi evdeyiz. Çocuğunda düzeni bozuldu bizimde eve dönmeyi 4 gözşe bekliyorum
Allah kolaylık versin.Hem güzel oluyor hemde zor oluyor:)
Bende gideceğim birkaç gün sonra bizimde aynı durum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…