En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Benim aklımada geldi, ben sayılmaz diye secmedim. Mesela ağlayan kek, ağlayan pasta. Millet çatır çatır krema çalmış keklere, bizimkiler De böyle işte. Yasmin, kader utansın.
Ben tam olarak anlamadığım kekler için görsel istedim.Nette arattım ve hepsi nette kek çıkıyor:)Yapacak birşey yok

Benim aklımada geldi, ben sayılmaz diye secmedim. Mesela ağlayan kek, ağlayan pasta. Millet çatır çatır krema çalmış keklere, bizimkiler De böyle işte. Yasmin, kader utansın.
Cnm ben nevroşa sordum krema kullanabilir miyim diye .. çünkü cup kek genelde kremalı oluyor. Abartmadan olur dedi.. keşke sende sorsaydın

Sütlü tatlılarda da buna benzer durumlar oldu, kategori içi sayıldı ve eklendi yarışmaya.
Bana göre pasta, diğerlerine göre kek. Bakış açısı farklılığı, kazen bunlar kek deyip onaylamış, bize susmak düşer.
Ama kazanırlarsa, yerim başlarının etini

Cnm ben nevroşa sordum krema kullanabilir miyim diye .. çünkü cup kek genelde kremalı oluyor. Abartmadan olur dedi.. keşke sende sorsaydın
Yani içine dışına krema koyarsak olmazdı:)Sadece üzerine konabilir:)
Cupcake zaten kremasız güzel görünmez:)Onun özelliği kremalı olması ve adı kek pasta değil:)

Canım tariflere bana soruyorlar.Ben onay veriyorum yapıyorlar...

Ama senin keke krema uygun değil
Tamam
Abartmadan demiş ama Elalis napmis, maşallah ressam gibi mübarek, nakış işler gibi ne desem bilemedim
Ye kız, arkandayim. Olmazsa beraber yeriz

Aynen öyle yapmışlar@Elalis in teli şarja taktırdım ya ona bak
Büyüğün şarjını aldım yalvar yakar cocacım bugün çok uykusuz uyanmasın dedin
E ilk retro_hippo eklemedi mi? Orda gördük ya krema konduğunu. 2. 3. Kimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…