En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
tuce_tuce canım bugün nasılsınKeki yapabildin mi?
İyiyim canım teyzemler kayseriden Diyarbakır’a doktora gelmişler bende o kadar yolu geldiniz niye bize gelmiyorsunuz dedim onlarda saolsunlar 200 km daha geldiler bizim için bizdeler şuan kek yalan oldu

İyiyim canım teyzemler kayseriden Diyarbakır’a doktora gelmişler bende o kadar yolu geldiniz niye bize gelmiyorsunuz dedim onlarda saolsunlar 200 km daha geldiler bizim için bizdeler şuan kek yalan oldu
Tamam canım hayırlısı olsunO zaman pinkstrap kekini buraya ekleyebilir(yarışma için değil)

Tamam canım hayırlısı olsunO zaman pinkstrap kekini buraya ekleyebilir(yarışma için değil)
Hahah tamam ay annemden başkası evimize gelmemişti babam bile evimi görmedi daha o yüzden teyzemlerin gelmesi şoka soktu beni ama çok mutlu oldum

Başka tarif kaldı mı
Ben çok güzel tarifler var demiştim.Yoksa abartmış mıyımGelin siz yorum yapın bakalım
Bu gece ilk mesajı düzenleyeceğim.Yarın sabah yolcuyum
Valla tarifler yıkılıyor, yarışma çok çekişmeli olacak. Herkese başarılar, sanada hayırlı yolculuklar nevoşummmm

Başka tarif kaldı mı
Ben çok güzel tarifler var demiştim.Yoksa abartmış mıyımGelin siz yorum yapın bakalım
Bu gece ilk mesajı düzenleyeceğim.Yarın sabah yolcuyum
Ayy ben kaçıncı resmi seçsem bi gelsen konuma baksak nevroş kimse yokken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…