Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hoşbuldum ablacım, güzel taktik, bdvde ortalık kaynayınca sana bir göz kırpayım buraya al hepsini, benim de kafam rahatlasın, yapmayın demekten dilimde tüy kalmadı
Hoşbuldum ablacım, güzel taktik, bdvde ortalık kaynayınca sana bir göz kırpayım buraya al hepsini, benim de kafam rahatlasın, yapmayın demekten dilimde tüy kalmadı
Yarışmaya katılsınlar biraz sakinleşip hayatlarına renk katsınlar.Hayat kısa herşeyi bu kadar dert etmeye gerek yok.
Kiminin ekmeği bayat,kiminin pırlantası küçükBizim derdimizde oy az almak ve yeni kategorimiz ne olacak
Bende ilk fırsatta yasminsay
ın keki denicem ... öyle afilli uğraştıcı evde olmayan malzeme ile kek yapmak bana göre değil .. kekin doğasına aykırı :))
ın keki denicem ... öyle afilli uğraştıcı evde olmayan malzeme ile kek yapmak bana göre değil .. kekin doğasına aykırı :))
Yarışmaya katılsınlar bira sakinleşip hayatlarına renk katsınlar.Hayat kısa herşeyi bu kadar dert etmeye gerek yok.
Kiminin ekmeği bayat,kiminin pırlantası küçükBizim derdimizde oy az almak ve yeni kategorimiz ne olacak