En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Hoşbuldum ablacım, güzel taktik, bdvde ortalık kaynayınca sana bir göz kırpayım buraya al hepsini, benim de kafam rahatlasın, yapmayın demekten dilimde tüy kalmadı :KK70:
Yarışmaya katılsınlar biraz sakinleşip hayatlarına renk katsınlar.:halay:Hayat kısa herşeyi bu kadar dert etmeye gerek yok.:deli:
Kiminin ekmeği bayat,kiminin pırlantası küçük:KK53:Bizim derdimizde oy az almak ve yeni kategorimiz ne olacak:süslü:

Seninle ilgili hislerimi biliyorsun peşin peşin övemem kusura bakma o_O
Ha dersen ki sunumu ben değil kızım yaptı öveyim :KK37:
doksanlar.ayagii-1533382089022.webp

Al yerden yere vur :110::KK70::KK70::KK70:
:(
psilocybeaes-1533382263289.webp

Pinko övsün bende döveyim :KK67::KK53:

Belki telefonun çekimiyle alakalıdır.Önceki telefonda resim direk ekleniyordu.Bu telefonda boyutu büyük geliyor,boyutun düşürülmesi gerekiyor.

Tarif güzeldir güzeldir de bizim kız ortaya ne çıkarır:işsiz:

Var ya ona dehşet bir tarif ve sunum verdim ama onu yapmayacakmış korkmana gerek yok yani :KK30:
psilocybeaes-1533382163033.webp

Bende ilk fırsatta yasminsay yasminsay ın keki denicem ... öyle afilli uğraştıcı evde olmayan malzeme ile kek yapmak bana göre değil .. kekin doğasına aykırı :))
En çok yaptığım çikolatalı kek veya browni:KK45:Oğlum içinde ceviz ,meyve olunca hayatta yemez:KK47:

Mune bize kek yap:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

İstediğiniz kek olsun :KK52:

Yarışmaya katılsınlar bira sakinleşip hayatlarına renk katsınlar.:halay:Hayat kısa herşeyi bu kadar dert etmeye gerek yok.:deli:
Kiminin ekmeği bayat,kiminin pırlantası küçük:KK53:Bizim derdimizde oy az almak ve yeni kategorimiz ne olacak:süslü:

Ay bu sıcakta hiçbirşeyi dert etmeye hali kalmaz insanın, oturduğum yerde eriyorum 40 dereceyiz :silah:

Çok güzel kek yapıyor.:sus::skandal::skandal:

:KK23:
Normal kek benimkiler koy malzemeleri çırp fırına sür bitti gitti kekleri, yarışmadaki kekleri görüyorum da hatunlar kekin kitabını yazar :KK51:

Back
X