deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.781 Mune .!.: İstediğiniz kek olsun Ay bu sıcakta hiçbirşeyi dert etmeye hali kalmaz insanın, oturduğum yerde eriyorum 40 dereceyiz Normal kek benimkiler koy malzemeleri çırp fırına sür bitti gitti kekleri, yarışmadaki kekleri görüyorum da hatunlar kekin kitabını yazar Genişletmek için tıkla... Yarışma için yaparsan ,1.olursan madalyayı bana verirsin.Deynepnaz teşvik etti beni,Onun olsun madalya dersin .Ben de ayıp olmasın diye kabul ederim.
Mune .!.: İstediğiniz kek olsun Ay bu sıcakta hiçbirşeyi dert etmeye hali kalmaz insanın, oturduğum yerde eriyorum 40 dereceyiz Normal kek benimkiler koy malzemeleri çırp fırına sür bitti gitti kekleri, yarışmadaki kekleri görüyorum da hatunlar kekin kitabını yazar Genişletmek için tıkla... Yarışma için yaparsan ,1.olursan madalyayı bana verirsin.Deynepnaz teşvik etti beni,Onun olsun madalya dersin .Ben de ayıp olmasın diye kabul ederim.
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.637 223.926 1.223 53 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.782 pinkstrap .!.: Demene ne gerek var mune abla at gitsin hepsini Genişletmek için tıkla... Kıyamıyorum da ablacım, çok banlanmalık birşey yapılmadıkça sözlü uyarayım diyorum ama ortalık fena karışıyor
pinkstrap .!.: Demene ne gerek var mune abla at gitsin hepsini Genişletmek için tıkla... Kıyamıyorum da ablacım, çok banlanmalık birşey yapılmadıkça sözlü uyarayım diyorum ama ortalık fena karışıyor
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.783 pinkstrap .!.: Bu kız boş zamanlarında benim kankam ya, ben malımı bilmiyor muyum nasıl görmeden öveyim Genişletmek için tıkla... Munzevi Zencefil ,pinko sana mal dedi
pinkstrap .!.: Bu kız boş zamanlarında benim kankam ya, ben malımı bilmiyor muyum nasıl görmeden öveyim Genişletmek için tıkla... Munzevi Zencefil ,pinko sana mal dedi
Munzevi Zencefil Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 28 Mart 2014 16.087 55.120 598 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.784 Nevreste .!.: Yok ben Pinko için dedimBir kerede koşulsuz öveyim desinHemen ön yargı Genişletmek için tıkla... Allahtan kankasına kıyamıyor yoksa ordan buraya cidden atardı o füzeyi pinkstrap .!.: Kıyamam ya üzüldün herhalde biraz Hamile halimle yalan mı söyleyeyim dürtme sende durduk yere Genişletmek için tıkla... Ne var iki çift güzel kelime duyayım senden. Günüm güzel geçsin.
Nevreste .!.: Yok ben Pinko için dedimBir kerede koşulsuz öveyim desinHemen ön yargı Genişletmek için tıkla... Allahtan kankasına kıyamıyor yoksa ordan buraya cidden atardı o füzeyi pinkstrap .!.: Kıyamam ya üzüldün herhalde biraz Hamile halimle yalan mı söyleyeyim dürtme sende durduk yere Genişletmek için tıkla... Ne var iki çift güzel kelime duyayım senden. Günüm güzel geçsin.
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.732 135.297 598 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.785 kaRamMell .!.: Bende ilk fırsatta yasminsay ın keki denicem ... öyle afilli uğraştıcı evde olmayan malzeme ile kek yapmak bana göre değil .. kekin doğasına aykırı :)) Genişletmek için tıkla... Pişman olmayacaksın hippom.
kaRamMell .!.: Bende ilk fırsatta yasminsay ın keki denicem ... öyle afilli uğraştıcı evde olmayan malzeme ile kek yapmak bana göre değil .. kekin doğasına aykırı :)) Genişletmek için tıkla... Pişman olmayacaksın hippom.
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.786 deynepnaz .!.: Munzevi Zencefil ,pinko sana mal dedi Genişletmek için tıkla... Tövbe Estağfurullah mune abla da burda Kiblerim ha biraz önce bağırıyordun
deynepnaz .!.: Munzevi Zencefil ,pinko sana mal dedi Genişletmek için tıkla... Tövbe Estağfurullah mune abla da burda Kiblerim ha biraz önce bağırıyordun
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator 12 Temmuz 2006 58.637 223.926 1.223 53 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.787 deynepnaz .!.: Yarışma için yaparsan ,1.olursan madalyayı bana verirsin.Deynepnaz teşvik etti beni,Onun olsun madalya dersin .Ben de ayıp olmasın diye kabul ederim. Genişletmek için tıkla... Uyanıııık aramızda hamileler var belki onlar aşeriyordur madalyaya
deynepnaz .!.: Yarışma için yaparsan ,1.olursan madalyayı bana verirsin.Deynepnaz teşvik etti beni,Onun olsun madalya dersin .Ben de ayıp olmasın diye kabul ederim. Genişletmek için tıkla... Uyanıııık aramızda hamileler var belki onlar aşeriyordur madalyaya
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.858 62.725 798 31 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.788 yasminsay .!.: Eki Görüntüle 2175971 H E Bahçemden topladım sana, buradan versem olur mu? Genişletmek için tıkla... Zalımsın Bahçem olaydıda çilek ekeydım . Baka baka orkide bakıyorum
yasminsay .!.: Eki Görüntüle 2175971 H E Bahçemden topladım sana, buradan versem olur mu? Genişletmek için tıkla... Zalımsın Bahçem olaydıda çilek ekeydım . Baka baka orkide bakıyorum
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.789 Mune .!.: İstediğiniz kek olsun Ay bu sıcakta hiçbirşeyi dert etmeye hali kalmaz insanın, oturduğum yerde eriyorum 40 dereceyiz Normal kek benimkiler koy malzemeleri çırp fırına sür bitti gitti kekleri, yarışmadaki kekleri görüyorum da hatunlar kekin kitabını yazar Genişletmek için tıkla... Aynen hava çok sıcak Sizin oarada nem vardı o sıkıntı oluyordur.Bizim yok çok şükür:)
Mune .!.: İstediğiniz kek olsun Ay bu sıcakta hiçbirşeyi dert etmeye hali kalmaz insanın, oturduğum yerde eriyorum 40 dereceyiz Normal kek benimkiler koy malzemeleri çırp fırına sür bitti gitti kekleri, yarışmadaki kekleri görüyorum da hatunlar kekin kitabını yazar Genişletmek için tıkla... Aynen hava çok sıcak Sizin oarada nem vardı o sıkıntı oluyordur.Bizim yok çok şükür:)
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.790 yasminsay .!.: Pişman olmayacaksın hippom. Genişletmek için tıkla... Olursam konuna gelir çıngar çıkartırırım
yasminsay .!.: Pişman olmayacaksın hippom. Genişletmek için tıkla... Olursam konuna gelir çıngar çıkartırırım
yasminsay Nirvana Pro Üye 22 Temmuz 2017 45.732 135.297 598 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.791 Ben değil H E zorlandıburada her yerde çilek mevcut deynepnaz .!.: Yasmin çilek bulmada zorlandı,sende elma bulmakta zorlanırsın Genişletmek için tıkla...
Ben değil H E zorlandıburada her yerde çilek mevcut deynepnaz .!.: Yasmin çilek bulmada zorlandı,sende elma bulmakta zorlanırsın Genişletmek için tıkla...
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.792 kaRamMell .!.: Benim oğlumda içinde bişi oldu mu yemiyor.. Genişletmek için tıkla... Yok yemez sevmiyor.Yanına koyunca yer içinde sevmiyor
kaRamMell .!.: Benim oğlumda içinde bişi oldu mu yemiyor.. Genişletmek için tıkla... Yok yemez sevmiyor.Yanına koyunca yer içinde sevmiyor
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.793 pinkstrap .!.: Bu kız boş zamanlarında benim kankam ya, ben malımı bilmiyor muyum nasıl görmeden öveyim Genişletmek için tıkla... Ayıp ya insan kankasını böyle yerden yere vurur mu
pinkstrap .!.: Bu kız boş zamanlarında benim kankam ya, ben malımı bilmiyor muyum nasıl görmeden öveyim Genişletmek için tıkla... Ayıp ya insan kankasını böyle yerden yere vurur mu
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.858 62.725 798 31 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.794 Nevreste .!.: En çok yaptığım çikolatalı kek veya browniOğlum içinde ceviz ,meyve olunca hayatta yemez Genişletmek için tıkla... Aynı eşim Hayatta çikolatalı kekten başka kek yemez
Nevreste .!.: En çok yaptığım çikolatalı kek veya browniOğlum içinde ceviz ,meyve olunca hayatta yemez Genişletmek için tıkla... Aynı eşim Hayatta çikolatalı kekten başka kek yemez
retro_hippo 🏅🏅 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 12 Nisan 2018 9.937 37.180 498 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.795 Nevreste .!.: Yok yemez sevmiyor.Yanına koyunca yer içinde sevmiyor Genişletmek için tıkla... Benim oğlumda sevmediği için genelde küçük kaplarda yapıyorum.. ona sade, kakaolu kendime cevizli üzümlü fln..
Nevreste .!.: Yok yemez sevmiyor.Yanına koyunca yer içinde sevmiyor Genişletmek için tıkla... Benim oğlumda sevmediği için genelde küçük kaplarda yapıyorum.. ona sade, kakaolu kendime cevizli üzümlü fln..
pinkstrap Nirvana Kayıtlı Üye 10 Ocak 2014 30.831 47.062 798 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.796 Mune .!.: Uyanıııık aramızda hamileler var belki onlar aşeriyordur madalyaya Genişletmek için tıkla... Mune abla dehşet bir fikir geldi aklıma, sen keki yap konuyu aç 1. Olursan madalya benim olsun, hamileye hayır yapmış olursun
Mune .!.: Uyanıııık aramızda hamileler var belki onlar aşeriyordur madalyaya Genişletmek için tıkla... Mune abla dehşet bir fikir geldi aklıma, sen keki yap konuyu aç 1. Olursan madalya benim olsun, hamileye hayır yapmış olursun
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.797 Portakal Sulu Ordek .!.: Allahtan kankasına kıyamıyor yoksa ordan buraya cidden atardı o füzeyi Ne var iki çift güzel kelime duyayım senden. Günüm güzel geçsin. Genişletmek için tıkla... Vallahi atardı
Portakal Sulu Ordek .!.: Allahtan kankasına kıyamıyor yoksa ordan buraya cidden atardı o füzeyi Ne var iki çift güzel kelime duyayım senden. Günüm güzel geçsin. Genişletmek için tıkla... Vallahi atardı
Nevreste Yeniden ☀ Yönetici Editor 16 Ağustos 2010 297.505 614.810 1.098 Malatya 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.798 H E .!.: Aynı eşim Hayatta çikolatalı kekten başka kek yemez Genişletmek için tıkla... Büyüyünce düzelir umarım
H E .!.: Aynı eşim Hayatta çikolatalı kekten başka kek yemez Genişletmek için tıkla... Büyüyünce düzelir umarım
H E Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Haziran 2013 24.858 62.725 798 31 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.799 yasminsay .!.: Ben değil H E zorlandıburada her yerde çilek mevcut Genişletmek için tıkla... Takip sıfır. Çilek benım dir . Yalnızca benım . Bulmakta ancak ben zorlanırım
yasminsay .!.: Ben değil H E zorlandıburada her yerde çilek mevcut Genişletmek için tıkla... Takip sıfır. Çilek benım dir . Yalnızca benım . Bulmakta ancak ben zorlanırım
deynepnaz Nirvana Pro Üye 2 Aralık 2015 32.652 108.420 598 4 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi Nevreste #1.800 yasminsay .!.: Ben değil H E zorlandıburada her yerde çilek mevcut Genişletmek için tıkla... Parmağım sürçtü,yoksa biliyorum HE nin bulamadığını
yasminsay .!.: Ben değil H E zorlandıburada her yerde çilek mevcut Genişletmek için tıkla... Parmağım sürçtü,yoksa biliyorum HE nin bulamadığını