Yapmayabilirsin canımDiyetin ilk zamanları sahiden problemli oluyor.1 ay falan geçmiş olsa kafanda bitiriyorsun yemiyorsun.Ama ilk zamanlar elinden kurtulmuyor.
Yapacaksanda son güne bırak
Çok kek sevmem zaten belki tutarım kendimi. Ama en azından cuma tartı günü geçsin. Şükür kaçamağım yok henüz. Çok tuhaf ama isteğim de yok. Naptılarsa artık bana :)
Çok kek sevmem zaten belki tutarım kendimi. Ama en azından cuma tartı günü geçsin. Şükür kaçamağım yok henüz. Çok tuhaf ama isteğim de yok. Naptılarsa artık bana :)
Canım sen kafada bitirmişsin.O sebeple yemezsin
Ben de geçen yıl 4-5 ay sıkı diyet yaptım.Sağlık sorunlarımdan kolay kilo veremiyorum:)Buna rağmen hiç kaçamak yapmadımİşte onu kolay yakalayamıyoruz.Yakalamışken bırakma
Canım sen kafada bitirmişsin.O sebeple yemezsin
Ben de geçen yıl 4-5 ay sıkı diyet yaptım.Sağlık sorunlarımdan kolay kilo veremiyorum:)Buna rağmen hiç kaçamak yapmadımİşte onu kolay yakalayamıyoruz.Yakalamışken bırakma
Bugün tatlı için demedikleri kalmadı. Ye ye ye. Yemicem yahu dedim. Bu sefer tadına bak. Olmaz kızlara ne hesap veririm valla olmaz dedim şok oldular :)
Bugün tatlı için demedikleri kalmadı. Ye ye ye. Yemicem yahu dedim. Bu sefer tadına bak. Olmaz kızlara ne hesap veririm valla olmaz dedim şok oldular :)
Harika nevoşum. Bu akşam kızlara anlattım çok güzel bi grubumuz var diye. Bayıldılar sisteme. Bizi de ekle dediler ama siz yapamazsınız karışık orası dedim
Hiç anlamadan neredeyse 4 kilo gitti. Cuma hedefleri çok iyi oluyor. Az az hedefi yakalıycam diye anlamadan veriyorum mahçup olmamak için de kendimi tutuyorum. retro_hippo
ciğimden Allah razı olsun, bin kere hemde
Çünkü insanlar 63 lerde yeter artık çok zayıfladın, yüzün çöktü diye saldırıya geçtikleri için amaann ne güzel oldun ye boşver diye diye tekrar beni 70 yaptılar. Ben de diyetten bıktığım için gaza geldim yedim
Bu sefef öyle olmayacak inşallah
Çünkü insanlar 63 lerde yeter artık çok zayıfladın, yüzün çöktü diye saldırıya geçtikleri için amaann ne güzel oldun ye boşver diye diye tekrar beni 70 yaptılar. Ben de diyetten bıktığım için gaza geldim yedim
Bu sefef öyle olmayacak inşallah
Aynı durumdayız canım:)Ben 69-70 olunca bile çok kilolu durmuyorum.Bu sefer biraz kilo verince çok zayıfladın artık yakışmıyor vs deniyor.
Bu yaz çok şükür çok almadım.Eylül'den sonra çevreme çok çaktırmadan 4-5 kilo vereceğimZaten çok hareket halinde oluyorum.Biraz dikkat edersem gider.
Sen de asla vazgeçme