En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
2014 te tantuni yaptığımda söylemiştin:)
Aynen evde yapmak başka oluyor.Umarım isteğin gibi olur.Hamur ne kadar yumuşak olursa o kadar güzel olur:)
Rica ederim:KK60:

Benim kayinvalide hep mayasız yapar. Güzel olur.:KK72:

Son durum, gözleme tam not aldı ama bu benim için kötü haber :KK70:yaptığım hamur işlerine yenisi eklendi, artık minik merdanemle hiç ayrılamayız, en iyisi un stoğumu arttırayım, adam bunun sadesini pişir ekmek niyetine yeriz dedi:silah:

Son durum, gözleme tam not aldı ama bu benim için kötü haber :KK70:yaptığım hamur işlerine yenisi eklendi, artık minik merdanemle hiç ayrılamayız, en iyisi un stoğumu arttırayım, adam bunun sadesini pişir ekmek niyetine yeriz dedi:silah:
Allah kolaylik versin:KK45: gözlemeleri fazla yapıp buzluğa atabilirsin. Sana da kolaylik olur:KK48:

Bi tutam saç at içine mune :D istemez bi daha :D

Siteye atmıyor ki boyutu büyük dedi, kestim yine dedi, kestim yine dedi, android işte:kusmuk:
Sen kendi ayırttığın yapacam diye söz verdiğin kekine bak, ben yarışma için yapmadım ki zaten:KK3:
Kim atmıyor siteye:skandal:
Kim sana boyutun büyük dedi:skandal:
Hamileyim ben ,o yüzden kilo aldım demedin mi?:skandal:
Nereni kestin küçüleceğim diye:skandal:
Aslında söz vermedim de Nevoş la aramızdaydı ,yaydı ortaya:skandal:

Ben sen yazınca algıladım:KK70:
Ne yapayım kendi tarifi diye çok korktu.Bende söyledim:KK70:
İsteyen varsa vereyim:KK45:

Yaptığın gözlemeyi beğenmedi mi?:skandal:
Bunun neresi gözleme,ekmek gibi olmuş,bunu yapacağına ekmek yapsaydın mı dedi:skandal:
Beğenmiyorsa kendisi yapsın:KK53:

Yaptığın gözlemeyi beğenmedi mi?:skandal:
Bunun neresi gözleme,ekmek gibi olmuş,bunu yapacağına ekmek yapsaydın mı dedi:skandal:
Beğenmiyorsa kendisi yapsın:KK53:

Aman duymasın, az evvel son kalan gözlemeyi yemek istedi, daha yok mu diyor, yok dedim yapsana dedi, ayvayı yedim yeminle :KK70:siteden çıkış yapıp hamur yoğuracağım, adam gözlemeciye gelmiş hissine kapılsın diye gözlemeci ablaya hoşgeldiniz gözlemenizi nasıl istersiniz diye soruyorum :KK70:

Madem gözlemeci açtım parasıyla yapayım diyorum cimri çıktı bahşiş bile bırakmıyor, bunun unu var, iç malzemesi var, pişirmesi var, alınteri döküyoruz şurada:KK70:

Selam kızlar:KK43:
Yaptığım konservelerin hep kapakları atmış, hepsi çöpe gitti:KK61:ilk kez kendim konserve yapim dedim neden böyle oldu ki. :cry: sadece menemenlerim tutmuş. Nerde hata yapmış olabilirim:KK42:
Alla allaa neler yapmıştın ?

,Ben domates soslarını sıcak döküp kapagını kapatıp ters çeviriyorum ama .
Dün yaptım bende ..

Alla allaa neler yapmıştın ?

,Ben domates soslarını sıcak döküp kapagını kapatıp ters çeviriyorum ama .
Dün yaptım bende ..
Bende senin yaptığın gibi yaptım domatesi, onda sorun yok. Fasulye ve türlü yapmıştım, kavanozlara koyup, tuz su ekleyip kapaklarını sıkıp 1 saat kaynattim. Sadece 3 tanesi atmamis, 20 küsür gitti çöpe:KK61:

Bende senin yaptığın gibi yaptım domatesi, onda sorun yok. Fasulye ve türlü yapmıştım, kavanozlara koyup, tuz su ekleyip kapaklarını sıkıp 1 saat kaynattim. Sadece 3 tanesi atmamis, 20 küsür gitti çöpe:KK61:
ay çok üzüldüm yaaa :110:
onlarla ilgili hiçbir fikrim yok ya tühhhhh

Selam kızlar:KK43:
Yaptığım konservelerin hep kapakları atmış, hepsi çöpe gitti:KK61:ilk kez kendim konserve yapim dedim neden böyle oldu ki. :cry: sadece menemenlerim tutmuş. Nerde hata yapmış olabilirim:KK42:
Ay çok üzüldüm :cry: soğuduktan sonra tersini çeviriyorum ben, sorun yaşamadım hiç ama püfü ne ki

Ellerine sağlık ablacım:kk77:
Bu durum bana hiç yabancı gelmedi.Eşim her gözleme yaptığımda sana bir sac ve yer tahtası alayım ekmeği evde yap diyor.Neyseki 2 gün sonra unutuyor:KK70:

Back
X