- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
Bugün yorulmuşuz herhalde geç düştü jetonBen sen yazınca algıladım
Ne yapayım kendi tarifi diye çok korktu.Bende söyledim![]()

E elinden almiycam ki, kek gördüm durdum dedim bende birsey yapayım nefsimiz körelsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün yorulmuşuz herhalde geç düştü jetonBen sen yazınca algıladım
2014 te tantuni yaptığımda söylemiştin:)
Aynen evde yapmak başka oluyor.Umarım isteğin gibi olur.Hamur ne kadar yumuşak olursa o kadar güzel olur:)
Rica ederim![]()
Benim kayinvalide hep mayasız yapar. Güzel olur.![]()
Allah kolaylik versinSon durum, gözleme tam not aldı ama bu benim için kötü haberyaptığım hamur işlerine yenisi eklendi, artık minik merdanemle hiç ayrılamayız, en iyisi un stoğumu arttırayım, adam bunun sadesini pişir ekmek niyetine yeriz dedi
![]()
Bi tutam saç at içine muneSon durum, gözleme tam not aldı ama bu benim için kötü haberyaptığım hamur işlerine yenisi eklendi, artık minik merdanemle hiç ayrılamayız, en iyisi un stoğumu arttırayım, adam bunun sadesini pişir ekmek niyetine yeriz dedi
![]()
İşte enişte de aynen böyle yapar
Sağolasın, bu gidişle öyle yapacağım :))))Allah kolaylik versingözlemeleri fazla yapıp buzluğa atabilirsin. Sana da kolaylik olur
![]()
Bi tutam saç at içine muneistemez bi daha
![]()
Kim atmıyor siteyeSiteye atmıyor ki boyutu büyük dedi, kestim yine dedi, kestim yine dedi, android işte
Sen kendi ayırttığın yapacam diye söz verdiğin kekine bak, ben yarışma için yapmadım ki zaten![]()
İsteyen varsa vereyimBen sen yazınca algıladım
Yaptığın gözlemeyi beğenmedi mi?Son durum, gözleme tam not aldı ama bu benim için kötü haberyaptığım hamur işlerine yenisi eklendi, artık minik merdanemle hiç ayrılamayız, en iyisi un stoğumu arttırayım, adam bunun sadesini pişir ekmek niyetine yeriz dedi
![]()
Yaptığın gözlemeyi beğenmedi mi?
Bunun neresi gözleme,ekmek gibi olmuş,bunu yapacağına ekmek yapsaydın mı dedi
Beğenmiyorsa kendisi yapsın![]()
Sağolasın, bu gidişle öyle yapacağım :))))
Bilinçli sabotaj.
Alla allaa neler yapmıştın ?Selam kızlar
Yaptığım konservelerin hep kapakları atmış, hepsi çöpe gittiilk kez kendim konserve yapim dedim neden böyle oldu ki.
sadece menemenlerim tutmuş. Nerde hata yapmış olabilirim
![]()
Bende senin yaptığın gibi yaptım domatesi, onda sorun yok. Fasulye ve türlü yapmıştım, kavanozlara koyup, tuz su ekleyip kapaklarını sıkıp 1 saat kaynattim. Sadece 3 tanesi atmamis, 20 küsür gitti çöpeAlla allaa neler yapmıştın ?
,Ben domates soslarını sıcak döküp kapagını kapatıp ters çeviriyorum ama .
Dün yaptım bende ..
ay çok üzüldüm yaaaBende senin yaptığın gibi yaptım domatesi, onda sorun yok. Fasulye ve türlü yapmıştım, kavanozlara koyup, tuz su ekleyip kapaklarını sıkıp 1 saat kaynattim. Sadece 3 tanesi atmamis, 20 küsür gitti çöpe![]()
Giden malzemeye mi, verdiğim emeğe mi, yoksa yaptığım masarafa mı yanayımay çok üzüldüm yaaa
onlarla ilgili hiçbir fikrim yok ya tühhhhh
Ay çok üzüldümSelam kızlar
Yaptığım konservelerin hep kapakları atmış, hepsi çöpe gittiilk kez kendim konserve yapim dedim neden böyle oldu ki.
sadece menemenlerim tutmuş. Nerde hata yapmış olabilirim
![]()
Ellerine sağlık ablacımSon durum, gözleme tam not aldı ama bu benim için kötü haberyaptığım hamur işlerine yenisi eklendi, artık minik merdanemle hiç ayrılamayız, en iyisi un stoğumu arttırayım, adam bunun sadesini pişir ekmek niyetine yeriz dedi
![]()
Bugün yorulmuşuz herhalde geç düştü jeton
E elinden almiycam ki, kek gördüm durdum dedim bende birsey yapayım nefsimiz körelsin![]()
Yaaaaaa