Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Teşekkür ederim :)
zaten sorun orda,kek yapıyor yiyemiyor, çünkü diyet yapıyor. Ozaman niye kek yapıyor yapıyorsa kim yiyor. Tadına bile bakmasın mı yani
Ben düşünmüyorum:)Yaşın dışında çocuklar büyüdü.2-3 yıldır biraz rahatladım.Geziyorum,dolaşıyorum vs...
Tekrar başa dönemem.Bunun dışında maddi ve manevi yetişmek çok zor.2 çocuk az 4 çocuk çok bence:)
Sağol canım ben de genelde öyle yapıyorum:)
Diyete başlayınca kendime 1 tane karışık unlarla yapıyorum:)Kepek,tam buğday,yulaf unu:)Diyette efsane oluyor
Ben düşünmüyorum:)Yaşın dışında çocuklar büyüdü.2-3 yıldır biraz rahatladım.Geziyorum,dolaşıyorum vs...
Tekrar başa dönemem.Bunun dışında maddi ve manevi yetişmek çok zor.2 çocuk az 4 çocuk çok bence:)
Sağol canım ben de genelde öyle yapıyorum:)
Diyete başlayınca kendime 1 tane karışık unlarla yapıyorum:)Kepek,tam buğday,yulaf unu:)Diyette efsane oluyor