Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benim mutfak müsait değil yaa kırkıncı defa sölüyorum ama sizlerin mutfaklar gibi değill tezgahım falan, benim için çok uğraştırıcı olur hem çekim hem yapım hem temizlemesi bi taraftan pfff basit bir şey koyup da geçmek istemem
benim mutfak müsait değil yaa kırkıncı defa sölüyorum ama sizlerin mutfaklar gibi değill tezgahım falan, benim için çok uğraştırıcı olur hem çekim hem yapım hem temizlemesi bi taraftan pfff basit bir şey koyup da geçmek de istemem
Bahaneler bahaneler biz temizlemiyoz tabi katyalarımız var, çekim bitince gelip temizliyolar
Ramazan sofralarına sabah 7 gibi başladım. İşim bittiğinde saat gece 12ydi
Bahaneler bahaneler biz temizlemiyoz tabi katyalarımız var, çekim bitince gelip temizliyolar
Ramazan sofralarına sabah 7 gibi başladım. İşim bittiğinde saat gece 12ydi
hiç bile bahane değill hepsi bitip temizlemekten bahsetmiyorum canım, çekim için bile o kadar dar tezgah karnımızı doyurduğumuza şükür
senin vaktin de bol sanırımm
hiç bile bahane değill hepsi bitip temizlemekten bahsetmiyorum canım, çekim için bile o kadar dar tezgah karnımızı doyurduğumuza şükür
senin vaktin de bol sanırımm
Kızlar günaydııınn
bence de kategori süresi çokk gibi yaa :) Her gün canım kek çekiyorr
çok geriye gidemedim hepsini okuyamadım..
H E, Yasminsay geçmiş olsunn canlarım?
Elalis, sen yarışmaya katılacak mısın? gözler sunum görsün derim