En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
can09e can09e cano bakarsan canın çeker tabi. Yap sen de katıl, hem heyecanı yaşa hem kek ye :rolleyes:
benim mutfak müsait değil yaa kırkıncı defa sölüyorum ama :KK70: sizlerin mutfaklar gibi değill tezgahım falan, benim için çok uğraştırıcı olur hem çekim hem yapım hem temizlemesi bi taraftan pfff basit bir şey koyup da geçmek istemem:KK53:

benim mutfak müsait değil yaa kırkıncı defa sölüyorum ama :KK70: sizlerin mutfaklar gibi değill tezgahım falan, benim için çok uğraştırıcı olur hem çekim hem yapım hem temizlemesi bi taraftan pfff basit bir şey koyup da geçmek de istemem:KK53:
Bahaneler bahaneler :KK75: biz temizlemiyoz tabi katyalarımız var, çekim bitince gelip temizliyolar :D
Ramazan sofralarına sabah 7 gibi başladım. İşim bittiğinde saat gece 12ydi :sinirli:

Bahaneler bahaneler :KK75: biz temizlemiyoz tabi katyalarımız var, çekim bitince gelip temizliyolar :KK70:
Ramazan sofralarına sabah 7 gibi başladım. İşim bittiğinde saat gece 12ydi :sinirli:
:D hiç bile bahane değill hepsi bitip temizlemekten bahsetmiyorum canım, çekim için bile o kadar dar tezgah karnımızı doyurduğumuza şükür :D
senin vaktin de bol sanırımm :KK53:

:KK70: hiç bile bahane değill hepsi bitip temizlemekten bahsetmiyorum canım, çekim için bile o kadar dar tezgah karnımızı doyurduğumuza şükür :KK70:
senin vaktin de bol sanırımm :KK53:
Çook bol çok :deli: bugün yapacağım işleri saysam :KK14: ama Nevreste Nevreste nevoşum isticekteeeben bi kek çırpmıcam he mi :hamarat:

Kızlar günaydııınn
bence de kategori süresi çokk gibi yaa :) Her gün canım kek çekiyorr :KK70:
çok geriye gidemedim hepsini okuyamadım..
H E, Yasminsay geçmiş olsunn canlarım?
Elalis, sen yarışmaya katılacak mısın? gözler sunum görsün derim :KK70:
Teşekkürler canım benim ❤️

Back
X