En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Bi kişi daha katılırsa yakarım bu topiği :KK62:
Az önce bir tarif daha alındı:işsiz:
Sen yakmak için malzemeleri hazırla:halay:Daha 10-12 tarif daha gelecek:halay:
Hmmm dün birine daha tarif verdim.Yapıldı ve eklenecek bugün yarın inşaallah.Onuda söyleyeyim dedim:KK53:

Az önce bir tarif daha alındı:işsiz:
Sen yakmak için malzemeleri hazırla:halay:Daha 10-12 tarif daha gelecek:halay:
Hmmm dün birine daha tarif verdim.Yapıldı ve eklenecek bugün yarın inşaallah.Onuda söyleyeyim dedim:KK53:
12 tarif mi gelecek nerde :)) 4 gün kaldı :))

Nevroş yaa böyle olmuyo.. tarifleri kapıp son güne bırakılır mı yapmak?? Bence tarif alındıktan 1 hafta içinde yapılmazsa başkasına ver.. bak benim ilk istediğim tarif yapılmadı bile :(

Nevroş yaa böyle olmuyo.. tarifleri kapıp son güne bırakılır mı yapmak?? Bence tarif alındıktan 1 hafta içinde yapılmazsa başkasına ver.. bak benim ilk istediğim tarif yapılmadı bile :KK43:
Ama canım yapacakların gayet mantıklı açıklamaları var.Yani anlayış göstermem gerekiyor.
Hamile olan var,hasta olan var,tatilde olan var:KK66:
Belki bir kısmı son dakika yapmayacak onada ben birşey diyemem.Görüyorsun canım arada etiketleyip soruyorum:KK66:

Ama canım yapacakların gayet mantıklı açıklamaları var.Yani anlayış göstermem gerekiyor.
Yani hamile olan var,hasta olan var,tatilde olan var:KK66:
Belki bir kısmı son dakika yapmayacak onada ben birşey diyemem.Görüyorsun canım arada etiketleyip soruyorum:KK66:
Banane yaa anlayış gösteremem :)) dk başı açıp bakıyorum yeni tarif var mı diye :))

Denemeyi düşündüğüm
1-2-3 tarif var.. bakalım diyette olmasam yapıcam ama işte..

Nevroş yaa böyle olmuyo.. tarifleri kapıp son güne bırakılır mı yapmak?? Bence tarif alındıktan 1 hafta içinde yapılmazsa başkasına ver.. bak benim ilk istediğim tarif yapılmadı bile :KK43:
Acaba senin ilk istediğin tarif neydi canım, merak ettim :KK33:

Hamile olan var,hasta olan var,tatilde olan var:KK66:
yasal olarak hakları var diyosun :KK45:

Back
X