Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Az önce bir tarif daha alındı
Sen yakmak için malzemeleri hazırlaDaha 10-12 tarif daha gelecek
Hmmm dün birine daha tarif verdim.Yapıldı ve eklenecek bugün yarın inşaallah.Onuda söyleyeyim dedim
Az önce bir tarif daha alındı
Sen yakmak için malzemeleri hazırlaDaha 10-12 tarif daha gelecek
Hmmm dün birine daha tarif verdim.Yapıldı ve eklenecek bugün yarın inşaallah.Onuda söyleyeyim dedim
Nevroş yaa böyle olmuyo.. tarifleri kapıp son güne bırakılır mı yapmak?? Bence tarif alındıktan 1 hafta içinde yapılmazsa başkasına ver.. bak benim ilk istediğim tarif yapılmadı bile
Nevroş yaa böyle olmuyo.. tarifleri kapıp son güne bırakılır mı yapmak?? Bence tarif alındıktan 1 hafta içinde yapılmazsa başkasına ver.. bak benim ilk istediğim tarif yapılmadı bile
Ama canım yapacakların gayet mantıklı açıklamaları var.Yani anlayış göstermem gerekiyor.
Hamile olan var,hasta olan var,tatilde olan var
Belki bir kısmı son dakika yapmayacak onada ben birşey diyemem.Görüyorsun canım arada etiketleyip soruyorum
Ama canım yapacakların gayet mantıklı açıklamaları var.Yani anlayış göstermem gerekiyor.
Yani hamile olan var,hasta olan var,tatilde olan var
Belki bir kısmı son dakika yapmayacak onada ben birşey diyemem.Görüyorsun canım arada etiketleyip soruyorum
Kız ne bilim herkes bu kadar tembel hele bir tembeller tembeli var ismi lazım değil deynepnaz bide editör var ona hiç girmiyorum ... ohh şükür içimi döktüm rahatladım Allah çok şükür
Hamile olan var,hasta olan var,tatilde olan var