• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz kek tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    882
  • Anket Kapalı .
Yani baklava konusunda iddialıyım:)Belki burada görüntüyü çok gösteremem ama tat konusunda iddialıyımdır:):KK70:
Hiç anlamam tadından. Eşim her bayram bıkmadan yorum yapar. Arabaya bindiğimiz gibi her evin baklavasına yorum yapar. En güzel seçtiğine bi daha gideriz bayramlaşmaya :D
Ben 1 tane ya yerim, ya yemem çok ağır geliyo bana.

Hiç anlamam tadından. Eşim her bayram bıkmadan yorum yapar. Arabaya bindiğimiz gibi her evin baklavasına yorum yapar. En güzel seçtiğine bi daha gideriz bayramlaşmaya :KK70:
Ben 1 tane ya yerim, ya yemem çok ağır geliyo bana.
İşte benim baklava hafif oluyor hep öyle derler:)

Ahahha o zaman bayramda sendeyim :rolleyes:

Diycem karamel yine sopayı eline alıcak. Tabi ki gelemem uzaksın :confused:
Bayramda burada değilim:)Anneme gidince baklavayı orada yapıyordum.Ama bu sefer geç kaldım.Annem baklava yapmaya erinip şöbiyet yapmış:70:
Ben genelde çay davetlerimde şerbetli tatlı olarak baklava yaparım:KK45:O zaman gel beklerim:KK53:

Yemeemmmmm çok heyecanlıyım ben yarışmadayım :KK6:
Kaybetmeyi sevmem :KK12:amaaaa burda :KK42:
Çok tebrik ediyorum seni:KK9::KK9::KK9:Benden zayıf olup beni çatlatacağını düşün:skandal:Ben annemin yanına gidiyorum:KK61:Dönüşte şişko olabilirim:KK35:Diyete senden çok şişko olarak başlarım:-)Hava yaparsın:63:

Bayramda burada değilim:)Anneme gidince baklavayı orada yapıyordum.Ama bu sefer geç kaldım.Annem baklava yapmaya erinip şöbiyet yapmış:KK70:
Ben genelde çay davetlerimde şerbetli tatlı olarak baklava yaparım:KK45:O zaman gel beklerim:KK53:
Iyy sevmem ben hiç öyle şöbi möbi :olamaz:
Sen bana şööyyle tiramisu yap, eeee ıspanaklı börek yap, ııı kısır yap :kk77:

Ama zahmet etme yaa diyetteyim ben :rolleyes:

Bayramda burada değilim:)Anneme gidince baklavayı orada yapıyordum.Ama bu sefer geç kaldım.Annem baklava yapmaya erinip şöbiyet yapmış:KK70:
Iyy sevmem ben hiç öyle şöbi möbi :olamaz:
Sen bana şööyyle tiramisu yap, eeee ıspanaklı börek yap, ııı kısır yap :kk77:

Ama zahmet etme yaa diyetteyim ben :rolleyes:

Back
X