- 26 Haziran 2017
- 485
- 372
- 18
- Konu Sahibi guclukadin28
-
Ben iki yıl önce evlendim dizilerdeki gibi olmuyor o iş. Sadece misal vereyim Ahmet kızı Ayse. Orhan oğlu mehmet ı eş olarak kabul ediyor musun gibi gibi.
Kendi nikâhım dahil katıldığım bütün nikâhlarda anne baba ismi sordular.Ben iki yıl önce evlendim dizilerdeki gibi olmuyor o iş. Sadece misal vereyim Ahmet kızı Ayse. Orhan oğlu mehmet ı eş olarak kabul ediyor musun gibi gibi.
Dedigim gibi cok degil sadece heyecanlaninca oluyor. Nisanlisiyla konusurken cok rahat gayet o yuzden kekelemiyoriyi de nikahta baba adı sorulsa bile bir paragraf konuşmayacak ki isim söyleyip geçecek. normalde sanki hiç mi konuşmuyolar da adam anlamamış?
Valla ablam diyor hic anlamadi. Arkadaslarinin coguda anlamiyorBaba adını nikah memuru söylemiyor mu mehmet kızı ayşe gibi... sadece evet diyecek. Gerçi 8 sene geçti unutmuş da olabilirim. 3 senedir nasıl farketmemiş enis te illa ki kendi aralarında heyecanlandiklari ekşın durumlar olmuştur
Istiyoda sadece biz yapalim diyor yani nisanlisi o sahitler ve nikah memuru3 yıldır nasıl farkedilmez, hem utanılcak ne var. sırf bu yüzden nikahımı istemiyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?