Kekeme bir erkeği eş adayı olarak görebilir misiniz?

Kekemeliğin tedavisi var diye biliyorum eğer bundan dolayı çekiniyorsanız.

bunu soran biri elalemin fikrine göre yasiyordur o yüzden siz evlenmemelis iniz

Cok guzel, akici, etkileyici konusupta adamliktan nasibini almayan erkek o kadar cok ki. Duzgun, efendi ve anlasabildigin biri olduktan sonra varsin kekeme olsun ne zarari var ki ?

Kekemelik büyük sıkıntı yapılacak bir durum değilki. Arada sevgi olsun aşk olsun. Yoksa gözünüze batar ki batmışta zaten. Buraya sorma nedeninide anlayamadım kamuoyuna sunup herkes evet derse sizdr evlenecekmisiniz yada ayyyy cnm olmaz yaaa diye birisi dese haklı mı bulacaksınız? Sizin bir görüşünüz yok mu? Evlilik bu siz kendiniz düşünmezseniz başkalarına düşündürtürseniz nasıl yürütmeyi düşünüyorsunuz evliliği? Her daim birilerine sorarak mı? Konuyu açarken tedavi yolları varmı diye açsanız amenna ama sizin gözünüze batıyor bu durum değil mi?
Eşim Çölyak. Çölyak rahatsızlığı olan birisinin beslenme tarzı normal bir insanın beslenme tarzında tamamen zıt farklı kısıtlı. Kısır olma ihtimalleri fazla. Zaman zaman normal düzeni değiştirecek şekilde rahatsızlanıp günlerce sıkıntı çekme durumları her daim var. Ömür boyu doktorun verdiği çölyak diyetine uymak zorunda. Evlenirken hepsini biliyordum tedavisinin olmadığını. Tüm alışkanlıklarımı değiştirdim. Yeni bir düzen oluşturduk. Ama arada aşk varsa sevgi varsa gözünüze batmıyor. Eğer sıkıntı yapacak bir çevreye ve bünyeye sahipseniz evlenmeyin. En yakından ben biliyorum toplum tarafından soyutlanmayı.En baştan siz bu soruyu sorarak ufak bir ipucu verdiniz.
Eşinize çok geçmiş olsun. Sizin mesajı alıntıladım ama arkadaşıma soru sormak için kusuruma bakmayın. MissCherryBlossom MissCherryBlossom kız benim dana da çölyak hastasıydı, yukarıda yazanları aynen yaşıyorduk ama kısır olma ihtimallerinin yüksek olma olayını bilmiyordum. Ben çocukları çok seviyorum acaba o yüzden mi beni terk etti :))) ben işitme engelli o çölyak gayet iyiydik aslında be :p

Ayrıca hicbir kusuru olmayan biriyle evlensen yarin oburgun dunya hali bir sakatligi arazi olsa kaza sonucu ?Suan kekemeligini sorun edip acaba diyen herhalde o adamida aninda bosar diye dusundum istemsizce...

Kalbi güzel bir insansa, sevgili de olurum, evlenirimde , çoluğunu çocuğunu bile doğururum valla.
İnsanları ellerinde olmayan durumlardan dolayı hor , eksik görmek acımasızlıktır.

Bence gayet iyi bir secim höd höd luk yapmaz bagirip cagirmaz mis gibi hayat evlen kiz durma kim ne derse desin ..mutlu olursun askta varsa tabi...

kendimden çok akrabalar ne der die düşünrdüm çewre baskısndan etkileniyorm heralde. ama ewlenrdim kalbi temizse... ki bi tanıdğm var kekeme ama işi gayet iyi ve kalbide çok temiz

başlığı okudum içimden 'yok artık' dedim.

böyle bi konu açmak ya da bunu düşünmek bana o kadar saçma geldi ki.

tövbe yarabbim ya. Allah kimseyi böyle insanlara aşık etmesin.

O nasil soru yahu sanki insandan bahsetmiyo başka bisey o...kekemelik düzelebilir ayrica niye evlenilmesin insan sonucta...

he bu arada konu sahibi; zihniyetinizi değiştirin.
belki çok yakışıklı 'kusursuz' biriyle evleneceksiniz ama gün gelir öyle bişey gelir ki başınıza ne güzellik kalır ne bişey.

Allahın sopası yok misali...

her daim halimize şükür.

Back
X