Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinize çok geçmiş olsun. Sizin mesajı alıntıladım ama arkadaşıma soru sormak için kusuruma bakmayın.Kekemelik büyük sıkıntı yapılacak bir durum değilki. Arada sevgi olsun aşk olsun. Yoksa gözünüze batar ki batmışta zaten. Buraya sorma nedeninide anlayamadım kamuoyuna sunup herkes evet derse sizdr evlenecekmisiniz yada ayyyy cnm olmaz yaaa diye birisi dese haklı mı bulacaksınız? Sizin bir görüşünüz yok mu? Evlilik bu siz kendiniz düşünmezseniz başkalarına düşündürtürseniz nasıl yürütmeyi düşünüyorsunuz evliliği? Her daim birilerine sorarak mı? Konuyu açarken tedavi yolları varmı diye açsanız amenna ama sizin gözünüze batıyor bu durum değil mi?
Eşim Çölyak. Çölyak rahatsızlığı olan birisinin beslenme tarzı normal bir insanın beslenme tarzında tamamen zıt farklı kısıtlı. Kısır olma ihtimalleri fazla. Zaman zaman normal düzeni değiştirecek şekilde rahatsızlanıp günlerce sıkıntı çekme durumları her daim var. Ömür boyu doktorun verdiği çölyak diyetine uymak zorunda. Evlenirken hepsini biliyordum tedavisinin olmadığını. Tüm alışkanlıklarımı değiştirdim. Yeni bir düzen oluşturduk. Ama arada aşk varsa sevgi varsa gözünüze batmıyor. Eğer sıkıntı yapacak bir çevreye ve bünyeye sahipseniz evlenmeyin. En yakından ben biliyorum toplum tarafından soyutlanmayı.En baştan siz bu soruyu sorarak ufak bir ipucu verdiniz.
kekeme biriyle sevgili olunur mu diye sorabilen bi zihniyet sevgili adayi olabiliyorsa tabi ki de kat ve kat layikdir kekeme ragatsizligi olan biri en azindan kafasinda problem yok baskalari gibiKekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?
Evet, seviyorsam aşıksam iyiyse neden olmasın.
Mesel su ki sevmiyor :)
Konuyu acan kekeme bır erkek sankı :)