Kekeme bir erkeği eş adayı olarak görebilir misiniz?

Konu sahibi nerde???açmış konuyu kaçmış¿¿

bence de konuyu açan erkek,seven bir kadın böyle bir konu açmaz zaten.
arkadaşım bak gördüğün gibi biz kadınlar böyleyiz,sevdik mi bitmiştir bizim için. keşke erkekler de öyle kusurlarımızla vs bizi kabul etseler. biraz seksist bir yaklaşım oldu ama gerçekler.

Soru çok sığ degil mi ama?
Ask, sevgi, guven, mantik varsa evlenirsin; yoksa evlenmezsin.. Kekeme diye kestirip atilmaz ki..

Oda birşey mi biz kalbi sakatla evlenmişiz vicdan yok merhamet yok Ada'mda rezil etti ele güne yuvası yıkılıp da para peşine düşen bi sürü erkek var kalbi sakat olan .kalbi güzel olsun yeter seni Mutlu etsin onlar kusur değil bence

benim eski erkek arkadasım öyleydı arada bir kekeliyordu ama genel konusmasında bir sorun yoktu beni rahatsız etmemisti

Arkadasimda kekemeydi tedavi gordu duzeldi, onemli olan insanlik. Sana iyi mi deger veriyor mu temiz bir insan mi bunlari dusunmek lazim.

Kekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?
Evet canım evlenebilirsin benim nişanlım çok şükür kekeme değil ama hızlı konuşunca bazen kelimeleri karistirabiliyor eskiden yani ilk tanistigimizda kendi kendime diyorsun ailesi bunu cok ezerler bana takı takmazlar kimse kaideye bile almaz diye dusunuyordum tanıdım ve benim ona karşı hislerimi tahmin bile edemezsin göz diyecekken yanlışlıkla heyecandan g.t dedi ve o an onun o utancını gördüm kendine baktım ben çok mu düzgün biriyim diye düşündüm suan ki düşüncemi sana söyleyeyim RABBİM e şükürler olsun bir cahillik edipte bu adamı kabul etmemezlik yapmamışım RABBİM e şükürler olsun o kadar çok iyi birisi ki adam gibi adam derler ya öyle birisi sadece geçmişimde yediğim halatları bu adamdan nasıl saklayacağım onun cevabını düşünüyorum ama bulamıyorum namusa ailece çok düşkünler o yüzden beni terkeder diye bile korkuyorum o derece adam gibi adam kaybetmekten korkup sevdiğim birisi

Kekemelik büyük sıkıntı yapılacak bir durum değilki. Arada sevgi olsun aşk olsun. Yoksa gözünüze batar ki batmışta zaten. Buraya sorma nedeninide anlayamadım kamuoyuna sunup herkes evet derse sizdr evlenecekmisiniz yada ayyyy cnm olmaz yaaa diye birisi dese haklı mı bulacaksınız? Sizin bir görüşünüz yok mu? Evlilik bu siz kendiniz düşünmezseniz başkalarına düşündürtürseniz nasıl yürütmeyi düşünüyorsunuz evliliği? Her daim birilerine sorarak mı? Konuyu açarken tedavi yolları varmı diye açsanız amenna ama sizin gözünüze batıyor bu durum değil mi?
Eşim Çölyak. Çölyak rahatsızlığı olan birisinin beslenme tarzı normal bir insanın beslenme tarzında tamamen zıt farklı kısıtlı. Kısır olma ihtimalleri fazla. Zaman zaman normal düzeni değiştirecek şekilde rahatsızlanıp günlerce sıkıntı çekme durumları her daim var. Ömür boyu doktorun verdiği çölyak diyetine uymak zorunda. Evlenirken hepsini biliyordum tedavisinin olmadığını. Tüm alışkanlıklarımı değiştirdim. Yeni bir düzen oluşturduk. Ama arada aşk varsa sevgi varsa gözünüze batmıyor. Eğer sıkıntı yapacak bir çevreye ve bünyeye sahipseniz evlenmeyin. En yakından ben biliyorum toplum tarafından soyutlanmayı.En baştan siz bu soruyu sorarak ufak bir ipucu verdiniz.

Bende çölyaklıyım. Diyete doğru ve sıkı şekilde uyulduğu bağırsak iyileştiği, emilim normalleştiği sürece infertiliteden korkmayın.

Çölyakta infertilite eğer teşhis edilememişse veya çok geç kalınmışsa sıklıkla kadınları etkiliyor.

Ayrıca eşinize desteğiniz takdir edilesi çünkü mesele sadece yememek meselesi değil. Bende kendi adıma anlayışınız için teşekkür ederim, bizim anlaşılmaya çok ihtiyacımız var.

Kekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?
Nedn olmasin onemli olan sevgi saygi bana nasik davrandigi duzgun konusupta beni sahiplenmicekse sevmicekse kekeme olsn sevsn sahiplensn yeter .

tedavisi çok kolay ..tam alışınca ona bunu öner güzel bir dille ama tanıdığım kekemeler gerçekten çok iyi buda öyleyse kaçırma

Back
X