Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiç böyle düşünmemiştim![]()
yapılan yorumları okuyorum, merak etmeyin.Konu sahibi nerde???açmış konuyu kaçmış¿¿
Bana değer verdiğini hissedersem, konuşamıyor olması bile sorun değil. Adam olsun bana destek olsun yeter.Kekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?
Size cevap vermeden once sizden su soruya cevabinizi bekliyorumKekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?
Evet canım evlenebilirsin benim nişanlım çok şükür kekeme değil ama hızlı konuşunca bazen kelimeleri karistirabiliyor eskiden yani ilk tanistigimizda kendi kendime diyorsun ailesi bunu cok ezerler bana takı takmazlar kimse kaideye bile almaz diye dusunuyordum tanıdım ve benim ona karşı hislerimi tahmin bile edemezsin göz diyecekken yanlışlıkla heyecandan g.t dedi ve o an onun o utancını gördüm kendine baktım ben çok mu düzgün biriyim diye düşündüm suan ki düşüncemi sana söyleyeyim RABBİM e şükürler olsun bir cahillik edipte bu adamı kabul etmemezlik yapmamışım RABBİM e şükürler olsun o kadar çok iyi birisi ki adam gibi adam derler ya öyle birisi sadece geçmişimde yediğim halatları bu adamdan nasıl saklayacağım onun cevabını düşünüyorum ama bulamıyorum namusa ailece çok düşkünler o yüzden beni terkeder diye bile korkuyorum o derece adam gibi adam kaybetmekten korkup sevdiğim birisiKekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?
Kekemelik büyük sıkıntı yapılacak bir durum değilki. Arada sevgi olsun aşk olsun. Yoksa gözünüze batar ki batmışta zaten. Buraya sorma nedeninide anlayamadım kamuoyuna sunup herkes evet derse sizdr evlenecekmisiniz yada ayyyy cnm olmaz yaaa diye birisi dese haklı mı bulacaksınız? Sizin bir görüşünüz yok mu? Evlilik bu siz kendiniz düşünmezseniz başkalarına düşündürtürseniz nasıl yürütmeyi düşünüyorsunuz evliliği? Her daim birilerine sorarak mı? Konuyu açarken tedavi yolları varmı diye açsanız amenna ama sizin gözünüze batıyor bu durum değil mi?
Eşim Çölyak. Çölyak rahatsızlığı olan birisinin beslenme tarzı normal bir insanın beslenme tarzında tamamen zıt farklı kısıtlı. Kısır olma ihtimalleri fazla. Zaman zaman normal düzeni değiştirecek şekilde rahatsızlanıp günlerce sıkıntı çekme durumları her daim var. Ömür boyu doktorun verdiği çölyak diyetine uymak zorunda. Evlenirken hepsini biliyordum tedavisinin olmadığını. Tüm alışkanlıklarımı değiştirdim. Yeni bir düzen oluşturduk. Ama arada aşk varsa sevgi varsa gözünüze batmıyor. Eğer sıkıntı yapacak bir çevreye ve bünyeye sahipseniz evlenmeyin. En yakından ben biliyorum toplum tarafından soyutlanmayı.En baştan siz bu soruyu sorarak ufak bir ipucu verdiniz.
Arada bi biseyler yazindayapılan yorumları okuyorum, merak etmeyin.
Nedn olmasin onemli olan sevgi saygi bana nasik davrandigi duzgun konusupta beni sahiplenmicekse sevmicekse kekeme olsn sevsn sahiplensn yeter .Kekeme biriyle sevgili olabilir misiniz veya evlenir misiniz?